Στον Αρχιεπίσκοπο ο γιός του Διονυσίου Φρέντι Μπελέρη

30/05/2023

Με τον κ. Πέτρο Μπελέρη, υιό του εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρρας Διονυσίου Φρέντι Μπελέρη, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Τιράνων από την 12η Μαΐου 2023 και από την Πέμπτη 25 Μαΐου νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Τιράνων, συναντήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος  Ιερώνυμος.

Ο κ. Ιερώνυμος, ενημερώθηκε από τον κ. Πέτρο Μπελέρη για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του και εξέφρασε την ανθρώπινη συμπαράστασή του.

Σημείωσε, επίσης, ότι επειδή το ζήτημα είναι εξαιρετικό λεπτό και άπτεται των δικαιωμάτων της εθνικής μειονότητας στην Αλβανία θα επικοινωνήσει αρμοδίως με τον Υπουργό Εξωτερικών και με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιο.

#ΦΡΕΝΤΙ_ΜΠΕΛΕΡΗΣ #ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ_ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ

 

 

​ 

 

Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

«Μην σε γ@μ@σ@ πατσαβούρα, π@@τ@ν@, χοντρή»: Αδιανόητος τσακωμός γυναικών μέσα σε συρμό του Προαστιακού! (video)

Καυγάς σε Προαστιακό: Η αλήθεια είναι πως στην μετά covid επόχη ζούμε στην χώρα της παράνοιας. Σαν να μην τσίμπησε όλους μια μύγα τσετσέ. Κάπως έτσι και οι γυναίκες που θα δούμε στο παρακάτω βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ένας επικός τσακωμός μέσα σε συρμό του Προαστικού με…

Συγκινεί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή, μετά την περιπέτεια με την υγεία του (video)

Στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στην Κύπρο βρέθηκε χθες (3/9) ο Δημήτρης Σταρόβας, στην πρώτη του εμφάνιση πάνω στη σκηνή μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάιο. Αφορμή στάθηκαν τα 33 χρόνια από την ίδρυση του συγκροτήματος «Άγαμοι Θύται». Ο Τάσος Τρύφωνος, που ήταν μεταξύ των θεατών, απαθανάτισε με το κινητό…