Χαμός στο Twitter μετά τις οργισμένες αναρτήσεις της Ζέτας Μακρυπούλια για την Sky Express

05/06/2023

«Χαμός» έγινε στο twitter μετά τα οργισμένα βίντεο της Ζέτας Μακρυπούλια στο Instagram εναντίον της Sky Express, μετά από πτήση που έχασε για Σάμο.

Η Ζέτα Μακρυπούλια με τις αναρτήσεις της είπε πως είχε εξοργιστεί με την Sky Express, με την οποία επρόκειτο τα ταξιδέψει για Σάμο ώστε να περάσει του Αγίου Πνεύματος αλλά δεν έγινε καμία ανακοίνωση με αποτέλεσμα να χάσει το αεροπλάνο.

Υποστήριξε πως πήγε για πολύ λίγο τουαλέτα και όταν γύρισε η πτήση είχε φύγει, χωρίς να έχει γίνει κάποια τελευταία προειδοποίηση από τα μεγάφωνα. 

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Όταν κατέβηκα κάτω, λέω ας πάω και λίγο στην τουαλέτα 1′ να μην το έχω κι αυτό στο νου μου. Φτάνω λοιπόν, στο check in κι ήταν άδειο. Ήταν δύο κοπέλες που δεν είχαν και πρόθεση να βοηθήσουν.

Λέω παρακαλώ για τη Σάμο;. Μου λένε το χάσατε, έπρεπε να ήσασταν εδώ 20′ πριν” λέω μα είμαι 20′ πριν εδώ. Όχι, είναι και 43′ μου απαντούν, έχετε αργήσει 3′ ολόκληρα λεπτά Λέω κάνατε κάποια ανακοίνωση; Γιατί δεν άκουσα κάτι. Ήμουν στο αεροδρόμιο, απλά είχα μπει στην τουαλέτα».

 

Χαμός στο Twitter

Πολλοί χρήστες του Twitter καταφέρθηκαν κατά της Ζέτας Μακρυπούλια, κατηγορώντας την πως ήθελε να μπει στην πτήση παρ’ ότι ήταν αργοπορημένη, «πατώντας» πάνω στο ότι είναι διάσημη.

Μάλιστα το hastag «skyexpress» ήταν πρώτο στα trends του Twitter για ώρα, με πολλούς να συγχαίρουν την εταιρεία.

Αποκλειστικό!
Απειλές της #Μακρυπουλια εναντίον της #SkyExpress pic.twitter.com/oN00FH7aCR

— Theano_B. (@Tehanoula) June 4, 2023

Η Μακρυπούλια πήγε στο αεροδρόμιο χωρίς να έχει κάνει check-in. Έφτασε εκει 20′ πριν ανοίξει το boarding κι αντι να κάνει check-in πήγε και τουαλέτα για να φρεσκαριστεί. Λυπάμαι αλλα η ζωή ειναι σκληρή. Συγχαρητήρια στην #Skyexpress που δεν ενέδωσε στο “ξέρεις ποιος ειμαι εγω;”.

— I am not a number (@oMesosOros) June 4, 2023

#Μακρυπούλια pic.twitter.com/sPdnyRs3hl

— Ο Γάτης (@Traboubouk0s) June 4, 2023

#Μακρυπουλια #Αρναουτογλου pic.twitter.com/hXy7zXwXjp

— του_κουλη_τα_9μερα (@toumpa_plaka) June 4, 2023

Μακρυπούλια πονάς ; #SkyExpress pic.twitter.com/4VrLcne3Eh

— Μπιροκοίλερ (@mpirokiler) June 4, 2023

Πριν την Μακρυπούλια δεν την ήξερα αυτή την αεροπορική εταιρεία αλλά τώρα θα την προτιμώ επειδή φεύγει στην ώρα της

— Βαθύ Πηγάδι (@Vathipigadi) June 4, 2023

Have you been to Samos? No, you have not been to Samos

Κουλης feat. Μακρυπουλια#Skyexpress

— Sharkαστικός (@iosif3rd) June 4, 2023

Και αν η Μακρυπουλια έχασε την πτήση γιατί φορούσε τα ακουστικά του ρουκ ζουκ;

— megalosgazmas (@megalosgazmas) June 4, 2023

Ωστόσο υπήρξαν και κάποιοι που στήριξαν τη Ζέτα Μακρυπούλια, και καταφέρθηκαν κατά της Sky Express.

Εν τω μεταξύ, όλοι όσοι λένε μπράβο στη #SkyExpress που δεν έκανε «διάκριση» για τη διάσημη επιβάτη #Μακρυπούλια, αν τους δεις εκείνους να χάνουν πτήση για 1-2 λεπτά, βλέπεις ότι κάνουν χειρότερα και από τις μεγαλύτερες διασημότητες. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

— Alex Manos (@AlexandrosManos) June 4, 2023

Για όλους εσάς που σας χαλάει επειδή το παράπονο το έκανε η Μακρυπούλια, σας πληροφορώ ότι η γυναίκα μου με το παιδί μου ήταν στην πύλη, εγώ έκανα ένα λεπτό και μας είπαν ότι έκλεισε η πτήση. Η εταιρεία αυτή μ’ εχει καθυστερήσει 5 φορές κι έχασα δουλειές. Εκεί ποιος φταίει;;;

— Sakis Lindras | (@SakisLindras) June 4, 2023

Literally η Sky Express έχει 1 (ολογράφως ένα) λιγότερο αστέρι από τη Ryanair, αλλά το τουιτερ την υποστηρίζει επειδή έτυχε να αφήσει απ’ έξω την Μακρυπούλια. Κλείστε με Sky Express να δω κατι pic.twitter.com/IIlsuStLqn

— Ώνασου (@skila_tislissas) June 4, 2023

To άρθρο Χαμός στο Twitter μετά τις οργισμένες αναρτήσεις της Ζέτας Μακρυπούλια για την Sky Express δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​  

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Παναθηναϊκός: Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν με τους εκατομμύρια followers και τη χρυσή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση

Ο Τσεντί Οσμάν είναι το νέο απόκτημα του Πανθηναϊκού AKTOR και από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Oχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με το μπάσκετ. Πρώτος σημαντικός σταθμός…

Ά. Πορτοσάλτε για Στ. Κασσελάκη: «Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι, πήρε ένα κόμμα και το κόμμα τον πέταξε έξω»

Άρης Πορτοσάλτε και Βαγγέλης Παπαδημητρίου σχολιάζουν τα μέτρα της ΔΕΘ, όπως ανακοινώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για την πραγματοποίηση εκλογής προέδρου μετά από σχετική πρόταση μομφής.…