Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ερυθρόλευκη παρακάμερα για το game 1 των τελικών με Πρίντεζη και Μιλουτίνοφ

05/06/2023

Παρακολουθήστε πλάνα που κατέγραψε από το ΣΕΦ η παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, στον game 1 με τον Παναθηναϊκό, για τους τελικούς της Basket League.

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όλα όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 1ο τελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (73-70).

Η… ερυθρόλευκη κάμερα κατέγραψε πλάνα από το παρκέ και τις κερκίδες του ΣΕΦ, όπου μεταξύ άλλων ήταν παρέα οι Γιώργος Πρίντεζης και Νίκολα Μιλουτίνοφ. Στο γήπεδο του Ολυμπιακού -όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει- βρέθηκε και ο Αϊζάια Κάνααν, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με τους Πειραιώτες στο ελληνικό πρωτάθλημα (7ος ξένος).

To άρθρο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ερυθρόλευκη παρακάμερα για το game 1 των τελικών με Πρίντεζη και Μιλουτίνοφ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

«Μην σε γ@μ@σ@ πατσαβούρα, π@@τ@ν@, χοντρή»: Αδιανόητος τσακωμός γυναικών μέσα σε συρμό του Προαστιακού! (video)

Καυγάς σε Προαστιακό: Η αλήθεια είναι πως στην μετά covid επόχη ζούμε στην χώρα της παράνοιας. Σαν να μην τσίμπησε όλους μια μύγα τσετσέ. Κάπως έτσι και οι γυναίκες που θα δούμε στο παρακάτω βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ένας επικός τσακωμός μέσα σε συρμό του Προαστικού με…

Συγκινεί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή, μετά την περιπέτεια με την υγεία του (video)

Στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στην Κύπρο βρέθηκε χθες (3/9) ο Δημήτρης Σταρόβας, στην πρώτη του εμφάνιση πάνω στη σκηνή μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάιο. Αφορμή στάθηκαν τα 33 χρόνια από την ίδρυση του συγκροτήματος «Άγαμοι Θύται». Ο Τάσος Τρύφωνος, που ήταν μεταξύ των θεατών, απαθανάτισε με το κινητό…