MOTO GP: Πήρε την παρθενική του νίκη στον πρώτο αγώνα της χρονιάς ο Μπαστιανίνι

06/03/2022

Την παρθενική του νίκη στην μεγάλη κατηγορία πήρε ο Ενέα Μπαστιανίνι, που ήταν ο θριαμβευτής του πρώτου αγώνα της νέας σεζόν του Moto GP στο Κατάρ.

Ο 24χρονος Ιταλός δεν ξεκίνησε καλά στον αγώνα, όμως σιγά σιγά μπόρεσε να ανέβει και να φτάσει στην δεύτερη θέση φέρνοντας τον εαυτό του σε θέση να διεκδικήσει ακόμη και τη νίκη από τον Πολ Εσπαργκαρό.

Ο Μπαστιανίνι ήταν πολύ γρήγορους στους τελευταίους πέντε γύρους του αγώνα, εξαφάνισε την διαφορά από τον Ισπανό αναβάτη που προπορευόταν και κατάφερε να τον προσπεράσει. Εκείνος μάλιστα στην προσπάθειά του να πιέσει για να περάσει ξανά τον αντίπαλό του έκανε λάθος στα φρένα, οδηγήθηκε εκτός πίστας και χάρισε ουσιαστικά τη νίκη στον Ενέα Μπιαστανίνι. Μάλιστα, ο Μπραντ Μπίντερ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Εσπαργκαρό και τον προσπέρασε αφήνοντάς τον στην τρίτη θέση του βάθρου.

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Παναθηναϊκός: Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν με τους εκατομμύρια followers και τη χρυσή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση

Ο Τσεντί Οσμάν είναι το νέο απόκτημα του Πανθηναϊκού AKTOR και από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Oχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με το μπάσκετ. Πρώτος σημαντικός σταθμός…

Ά. Πορτοσάλτε για Στ. Κασσελάκη: «Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι, πήρε ένα κόμμα και το κόμμα τον πέταξε έξω»

Άρης Πορτοσάλτε και Βαγγέλης Παπαδημητρίου σχολιάζουν τα μέτρα της ΔΕΘ, όπως ανακοινώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για την πραγματοποίηση εκλογής προέδρου μετά από σχετική πρόταση μομφής.…