Οι WAGs των ποδοσφαιριστών, που τους κοντράρουν στα ίσια…

27/08/2022

Πίσω από κάθε πετυχημένο άνδρα, κρύβεται μία δυναμική γυναίκα, κάτι που δεν θα μπορούσε να μην ισχύει και στον χώρο του ποδοσφαίρου. Οι γνωστές ως WAGs (Wives and Girlfriends, δηλαδή οι σύζυγοι και φίλες) των ποδοσφαιριστών δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τ’ αγόρια τους, που δίνουν μάχες στους αγωνιστικούς χώρους, κερδίζοντας αρκετά εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο.

Άλλες ήταν ήδη γνωστές όταν σύναψαν σχέση μαζί τους, είχαν τα επαγγέλματά τους και τα έσοδά τους, ενώ άλλες επωφελήθηκαν της… γνωριμίας και άρχισαν μία καριέρα δίχως προηγούμενο.

Σε κάθε περίπτωση, καμία τους δεν περνά απαρατήρητη, είτε λόγω των φυσικών τους προσόντων είτε λόγω των αρκετών μηδενικών που συνοδεύουν τα χρηματικά ποσά που έχουν στους λογαριασμούς τους. Σαν όπλο τους, τι άλλο, τα social media.

Ακολουθώντας τον Κριστιάνο στην κορυφή

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ βρίσκεται εδώ και έξι χρόνια στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο, έχοντας μαζί του ένα παιδί, την Αλάνα, αλλά και αρκετά εκατομμύρια followers. Η 28χρονη Τζορτζίνα, με καταγωγή από την Αργεντινή, μεγαλώνοντας όμως στη βορειοανατολική Ισπανία, από μικρή ήθελε να γίνει χορεύτρια, όμως η ομορφιά της την έφερε στον χώρο του μόντελινγκ. Το 2016, όταν γνώρισε τον Πορτογάλο σούπερσταρ, εργαζόταν στο κατάστημα Gucci της Μαδρίτης, βγάζοντας χίλια ευρώ τον μήνα. Η συνάντησή της με τον Κριστιάνο ήταν μοιραία. Της άνοιξε τον δρόμο του μόντελινγκ και της σόουμπιζ, αλλά της έφερε και έναν λογαριασμό στο Instagram με περισσότερους από 39 εκ. ακολούθους, οι οποίοι, με τις διαφημίσεις που κάνει και χρεώνει την καθεμία για 500.000 ευρώ, της αποφέρουν ετησίως περισσότερα από 5,5 εκ. ευρώ, με τα συνολικά επαγγελματικά της έσοδα να ξεπερνούν τα 17 εκ. ευρώ τον χρόνο. Κάθε της ποστ στο Instagram έχει πάνω από 2 εκ. θετικές επισημάνσεις.

Η μάχη Ρονάλντο-Μέσι δεν θα μπορούσε να μην ισχύει και σε επίπεδο συζύγων. Αν και η Αντωνέλα Ρογκούτσο αρχικά δεν είχε καμία ενασχόληση με τα social media, η ενασχόλησή της με το μόντελινγκ την έχει φέρει να διαφημίζει εταιρίες ρουχισμού και καλλυντικών, μέσω του Instagram, στο οποίο φτάνει τα 20 εκ. ακολούθους. Η 33χρονη σύζυγος του Μέσι από την Αργεντινή, μητέρα τριών παιδιών, χρεώνει κατά 500.000 ευρώ κάθε διαφήμιση, ξεπερνώντας τα 2,5 εκ. ευρώ ετησίως, ενώ οι συνολικές της απολαβές ανέρχονται στα 20 εκ. ευρώ.

Τρίτη στην «ιεραρχία» των WAGs με τους περισσότερους followers έρχεται η Πέρι Έντουαρντς, σύντροφος του Αλεξ Τσάμπρλεϊν. Η 29χρονη τραγουδίστρια, που συντροφεύει τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, έχει πάνω από 15 εκ. followers στο Instagram, με ετήσιες απολαβές στο 1,5 εκ. ευρώ, ενώ χρεώνει κατά 300.000 ευρώ κάθε ποστ. Τα έσοδά της, συνολικά, ξεπερνούν τα 9 εκ. ευρώ τον χρόνο.

Η καυτή τραγουδίστρια και η γοητευτική 44άρα δημοσιογράφος

Η μία είναι δημοσιογράφος-παρουσιάστρια και η άλλη τραγουδίστρια-μοντέλο. Και οι δύο φροντίζουν να ξεσηκώνουν τα social media με τα ποσταρίσματά τους, βγάζοντας και το κάτι τι τους.

Η πιο έμπειρη, στα 44 της πλέον, η Ισπανίδα Πίλαρ Ρούμπιο, έγινε ευρέως γνωστή από την σχέση της που κατέληξε σε γάμο με τέσσερα παιδιά, με τον διεθνή αμυντικό, Σέρχιο Ράμος. Η Ρούμπιο και λόγω επαγγέλματος, είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, με περισσότερους από 8 εκ. ακολούθους, οι οποίοι σε ετήσια βάση της αποφέρουν περί τα 2,5 εκ. ευρώ.

Από την άλλη, η σύντροφος του Πάουλο Ντιμπάλα, η 26χρονη Οριάνα Σαμπατίνι, από μικρή στα social media, πρόσφατα φωτογραφήθηκε γυμνή για τις ανάγκες του νέου της τραγουδιού, ξεσηκώνοντας τους 5,8 εκ. ακολούθους της στο Instagram. Το μοντέλο από την Αργεντινή βγάζει περί τις 350.000 ευρώ ανά ποστ και σε ετήσια βάση πάνω από 1,5 εκ. ευρώ.

Η δικαστική μάχη και τα 3,5 εκ. ευρώ

Μία μεγάλη κόντρα ανάμεσα στη γυναίκα του Άγγλου επιθετικού, Τζέιμς Βάρντι,  Ρεμπέκα και την γυναίκα του πρώην στράικερ και νυν προπονητή, Γουέιν Ρούνεϊ, την Κολίν, στοίχισε 3,5 εκ. ευρώ στο ζεύγος Βάρντι.

Συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο του 2019 η Κόλιν κατηγόρησε την Ρεμπέκα ότι έδινε φωτογραφίες και στοιχεία που αυτή ανέβαζε σε stories στο Instagram, στην σκανδαλοθηρική εφημερίδα «Sun». Μάλιστα για να καταλήξει στις κατηγορίες, είχε μπλοκάρει όλους τους followers της, αφήνοντας μόνο κάποιους σελέμπριτι, μέσα στους οποίους βρισκόταν και η γυναίκα του Βάρντι. Με την σειρά της η Ρεμπέκα κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, η οποία όμως εκδικάστηκε πριν από λίγες μέρες από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου και η δικαστής Κάρεν Στάιν δικαίωσε την 36χρονη Κολίν Ρούνεϊ, με βάση τα στοιχεία που κατέθεσε που αποδεικνύουν ότι όντως η Βάρντι ήταν αυτή που έβγαζε προσωπικά της δεδομένα στη φόρα. Μία δικαστική μάχη για την οποία η την Βάρντι έχει δαπανήσει 3,5 εκ. ευρώ, ποσό, που όπως λέγεται, αντιστοιχεί στο 25% της περιουσίας των Βάρντι, με την υπόθεση να αναμένεται να έχει και συνέχεια αφού το ζεύγος θα καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Παναθηναϊκός: Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν με τους εκατομμύρια followers και τη χρυσή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση

Ο Τσεντί Οσμάν είναι το νέο απόκτημα του Πανθηναϊκού AKTOR και από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Oχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με το μπάσκετ. Πρώτος σημαντικός σταθμός…

Ά. Πορτοσάλτε για Στ. Κασσελάκη: «Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι, πήρε ένα κόμμα και το κόμμα τον πέταξε έξω»

Άρης Πορτοσάλτε και Βαγγέλης Παπαδημητρίου σχολιάζουν τα μέτρα της ΔΕΘ, όπως ανακοινώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για την πραγματοποίηση εκλογής προέδρου μετά από σχετική πρόταση μομφής.…