Δεν θα το πιστέψετε – Ποιοί παίκτες της Superleague έχουν την μεγαλύτερη αξία

27/08/2022

Οι περισσότερες ομάδες της Superleague, μιας και το πρωτάθλημα διανύει την δεύτερη αγωνιστική του, έχουν κάνει τις επιλογές τους για το ρόστερ της νέας σεζόν, κάνοντας μεταγραφές, άλλες ακριβές και άλλες όχι, όμως σύμφωνα με το Transfermakt λίγοι από όσους αποκτήθηκαν βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα των ποδοσφαιριστών με την μεγαλύτερη αξία.

Μία δεκάδα η οποία κατά τα 8/10 της απαρτίζεται από παίκτες του Ολυμπιακού, ενώ οι άλλοι δύο είναι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, πρώτος σε αξία ποδοσφαιριστής είναι αυτή την στιγμή ο Μαντί Καμαρά, με 9,9 εκ. ευρώ, ο οποίος όμως οδεύει με δανεισμό προς την Ρόμα. Ακολουθεί ο Γιώργος Μασούρας με 9 εκ. ευρώ με τον Παπέ Σισέ να έχει αξία 7,2 εκ. ευρώ.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν δύο νέοι παίκτες του Ολυμπιακού, ο Χουάνγκ Ουί Τζο με 6,3 εκ. ευρώ και ο Κόνραντ Ντε λα Φουέντε με 6,3 εκ. ευρώ.

Την υπεροχή των παικτών του Ολυμπιακού “σπάει” ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ με αξία 5,4 εκ. ευρώ, ενώ για να βρούμε παίκτη του Παναθηναϊκού πρέπει να πάμε στην 12η θέση με τον Μπερνάρ να αξίζει 4,05 εκ. ευρώ ενώ ο πιο ακριβός παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Λιβάι Γκαρσία με 3,6 εκ. ευρώ.

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

«Μην σε γ@μ@σ@ πατσαβούρα, π@@τ@ν@, χοντρή»: Αδιανόητος τσακωμός γυναικών μέσα σε συρμό του Προαστιακού! (video)

Καυγάς σε Προαστιακό: Η αλήθεια είναι πως στην μετά covid επόχη ζούμε στην χώρα της παράνοιας. Σαν να μην τσίμπησε όλους μια μύγα τσετσέ. Κάπως έτσι και οι γυναίκες που θα δούμε στο παρακάτω βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ένας επικός τσακωμός μέσα σε συρμό του Προαστικού με…

Συγκινεί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή, μετά την περιπέτεια με την υγεία του (video)

Στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στην Κύπρο βρέθηκε χθες (3/9) ο Δημήτρης Σταρόβας, στην πρώτη του εμφάνιση πάνω στη σκηνή μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάιο. Αφορμή στάθηκαν τα 33 χρόνια από την ίδρυση του συγκροτήματος «Άγαμοι Θύται». Ο Τάσος Τρύφωνος, που ήταν μεταξύ των θεατών, απαθανάτισε με το κινητό…