Στην Ελλάδα ο Σαντιάγκο Έσε – «Ο Ολυμπιακός είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο»

17/08/2023

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η μετεγγραφή του Σαντιάγκο Έσε στον Ολυμπιακό, με τον Αργεντινό μέσο να “πατάει” επί ελληνικού εδάφους το μεσημέρι της Πέμπτης (17.08)

Ο Σαντιάγκο Έσε έφτασε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Πέμπτης (λίγο μετά τις 15:00) για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Μετά τη συμφωνία με την Ουρακάν, ο 21χρονος Αργεντινός παίκτης ταξίδεψε από την Μαδρίτη για την Αθήνα προκειμένου να τελειώσει και το τυπικό σκέλος της μετεγγραφής του στους ερυθρόλευκους.

Πλέον, ο νεαρός αμυντικός μέσος θα πρέπει περάσει με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ώστε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Έσε εμφανίστηκε χαρούμενος για το νέο βήμα στην καριέρα του, ενώ έστειλε… μήνυμα και στους οπαδούς των “ερυθρολεύκων”.

«Χαρούμενος που ήρθα σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός που είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Έχω να πω στους οπαδούς ότι θα δουν έναν επαγγελματία που θα τα δώσει όλα» τόνισε.

Θυμίζουμε ότι στις 17:00 αναμένεται στο αεροδρόμιο και ο Σκάρπα για να ολοκληρώσει την μετεγγραφή του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

 

To άρθρο Στην Ελλάδα ο Σαντιάγκο Έσε – «Ο Ολυμπιακός είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Στο Ναύπλιο το Tour du Péloponnèse 2024

Εβδομήντα αυτοκίνητα από 20 χώρες που συμμετέχουν φέτος στο Tour du Peloponnese 2024, καλούνται να διανύσουν με τ΄αυτοκίνητα – αντίκες 1200 χιλιόμετρα, σε διάστημα 10 ημερών με τελικό προορισμό το Λουτράκι. Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ Γιάννης Καράμπελας Αλυτάρχης Tour du Peloponnese 2024…

Η Ελληνίδα δασκάλα που διακρίθηκε ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες του κόσμου

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου, μια 25χρονη Ελληνίδα δασκάλα, κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο. Η 25χρονη συμμετείχε στον διαγωνισμό Miss Cosmo International 2024 που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ho Chi Min του Βιετνάμ. Η ίδια είχε προετοιμαστεί εντατικά για τον διαγωνισμό για μήνες στο Πουέρτο Ρίκο, εκπαιδευόμενη από…

Αποκάλυψη-σοκ για τον stalker της Πάολα: «Πίστευε πως το παιδί μου είναι δικό του» (vid)

Ο stalker είναι ένα άτομο που παρενοχλεί το θύμα του με διάφορες μεθόδους και σε τέτοιο βαθμό, που του προκαλεί φόβο και ανησυχία. Σε ακραίες περιπτώσεις, το θύμα μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει ακόμα και την καθημερινότητά του. Θυμίζουμε άλλωστε και την πρόσφατη ανάλογη περιπέτεια του Γιάννη Πλούταρχου. Η Πάολα…