Μεσαρά Κρήτης: Συγκλονίζει ο πατέρας του 29χρονου που πυροβολήθηκε, «του έριξαν μία σφαίρα στο κεφάλι σαν εκτελεστές»

19/08/2023

Ο πατέρας του 29χρονου Νίκου Φανουράκη, ο οποίος πυροβολήθηκε στο κεφάλι ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του σε περιοχή της Μεσαράς, συγκλονίζει με όσα λέει. 

 

Ο γιος του εξακολουθεί να νοσηλεύεται και ο δράστης παραμένει ασύλληπτος.

Ο Γιάννης Φανουράλης μίλησε στην Κρήτη TV και αυτό που ζητά είναι δικαιοσύνη. «Άρχισε φασαρία, το παιδί έφυγε τους αγνόησε και τον κυνήγησαν. Σε κάποια φάση τον πέρασαν και σταμάτησε. Άνοιξε το παράθυρο και του έριξαν μία σφαίρα στο κεφάλι, σαν εκτελεστές. Δεν υπέκυψε στις μαγκιές τους και επέλεξαν να του ρίξουν» είπε ο πατέρας του 29χρονου Νίκου.

«Η κόρη μου κλαίει μέρα νύχτα. Η γυναίκα μου έχει πέσει 30 φορές κάτω και τη σηκώνω. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα» πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο 29χρονος Νίκος πήρε εξιτήριο από τη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, καθώς αποσωληνώθηκε και φαίνεται πως επικοινωνεί με τον περιβάλλον. Ο νεαρός πρόκειται να μεταφερθεί στη Νευροχειρουργική κλινική, με τη σφαίρα να παραμένει καρφωμένη στον εγκέφαλό του.

Ο Γιάννης Φανουράκης λέει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες που βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους και μοιράζονται την ίδια αγωνία για τον 29χρονο Νίκο αλλά και στους γιατρούς που έδωσαν τη δική τους μάχη στην εντατική. 

#ΗΡΑΚΛΕΙΟ #ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ #ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ #Μεσαρά

 

 

​ 

 

Ειδήσεις τώρα 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Στο Ναύπλιο το Tour du Péloponnèse 2024

Εβδομήντα αυτοκίνητα από 20 χώρες που συμμετέχουν φέτος στο Tour du Peloponnese 2024, καλούνται να διανύσουν με τ΄αυτοκίνητα – αντίκες 1200 χιλιόμετρα, σε διάστημα 10 ημερών με τελικό προορισμό το Λουτράκι. Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ Γιάννης Καράμπελας Αλυτάρχης Tour du Peloponnese 2024…

Η Ελληνίδα δασκάλα που διακρίθηκε ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες του κόσμου

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου, μια 25χρονη Ελληνίδα δασκάλα, κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο. Η 25χρονη συμμετείχε στον διαγωνισμό Miss Cosmo International 2024 που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ho Chi Min του Βιετνάμ. Η ίδια είχε προετοιμαστεί εντατικά για τον διαγωνισμό για μήνες στο Πουέρτο Ρίκο, εκπαιδευόμενη από…

Αποκάλυψη-σοκ για τον stalker της Πάολα: «Πίστευε πως το παιδί μου είναι δικό του» (vid)

Ο stalker είναι ένα άτομο που παρενοχλεί το θύμα του με διάφορες μεθόδους και σε τέτοιο βαθμό, που του προκαλεί φόβο και ανησυχία. Σε ακραίες περιπτώσεις, το θύμα μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει ακόμα και την καθημερινότητά του. Θυμίζουμε άλλωστε και την πρόσφατη ανάλογη περιπέτεια του Γιάννη Πλούταρχου. Η Πάολα…