Η Παπαρίζου είναι συμβιβασμένη με τον εαυτό της (pics)

09/09/2022

Η Έλενα Παπαρίζου εκτός από ταλαντούχα και επιτυχημένη τραγουδίστρια είναι αναμφισβήτητα και μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz, που καταφέρνει να μαγνητίζει τα βλέμματα με κάθε της εμφάνιση.

Η πληθωρική και άκρως εντυπωσιακή τραγουδίστρια, διατηρεί ένα καλλίγραμμο κορμί που το οφείλει κυρίως στο καθημερινό περπάτημα αλλά και στον χορό που κάνει για να διατηρείται σε φόρμα αλλά και για τις live εμφανίσεις της όπου ξεσηκώνει το κοινό με τις φωνητικές αλλά και χορευτικές της ικανότητες.

Σε συνέντευξή της, η τραγουδίστρια έχει δηλώσει πως της αρέσει να προσέχει την εικόνα της, κάνει baby botox ενώ κατά καιρούς τα κιλά της αυξομειώνονται όμως δεν την ενοχλεί.

Η Έλενα Παπαρίζου εκτός από ταλαντούχα και επιτυχημένη τραγουδίστρια είναι αναμφισβήτητα και μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz, που καταφέρνει να μαγνητίζει τα βλέμματα με κάθε της εμφάνιση. Η πληθωρική και άκρως εντυπωσιακή τραγουδίστρια, διατηρεί ένα καλλίγραμμο κορμί που το οφείλει κυρίως στο καθημερινό περπάτημα αλλά και στον χορό που κάνει για να διατηρείται σε φόρμα αλλά και για τις live εμφανίσεις της όπου ξεσηκώνει το κοινό με τις φωνητικές αλλά και χορευτικές της ικανότητες. Σε συνέντευξή της, η τραγουδίστρια έχει δηλώσει πως της αρέσει να προσέχει την εικόνα της, κάνει baby botox ενώ κατά καιρούς τα κιλά της αυξομειώνονται όμως δεν την ενοχλεί.

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

«Μην σε γ@μ@σ@ πατσαβούρα, π@@τ@ν@, χοντρή»: Αδιανόητος τσακωμός γυναικών μέσα σε συρμό του Προαστιακού! (video)

Καυγάς σε Προαστιακό: Η αλήθεια είναι πως στην μετά covid επόχη ζούμε στην χώρα της παράνοιας. Σαν να μην τσίμπησε όλους μια μύγα τσετσέ. Κάπως έτσι και οι γυναίκες που θα δούμε στο παρακάτω βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ένας επικός τσακωμός μέσα σε συρμό του Προαστικού με…

Συγκινεί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή, μετά την περιπέτεια με την υγεία του (video)

Στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στην Κύπρο βρέθηκε χθες (3/9) ο Δημήτρης Σταρόβας, στην πρώτη του εμφάνιση πάνω στη σκηνή μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάιο. Αφορμή στάθηκαν τα 33 χρόνια από την ίδρυση του συγκροτήματος «Άγαμοι Θύται». Ο Τάσος Τρύφωνος, που ήταν μεταξύ των θεατών, απαθανάτισε με το κινητό…