Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλ: Χαμός στο ΟΑΚΑ με περισσότερους από 60.000 οπαδούς

21/09/2023

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τη Βιγιαρεάλ απόψε (19:45) σ’ ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Χαμός θα επικρατήσει στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Βιγιαρεάλ (21/09, 19:45, Cosmote Sport 3HD) για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια για την πρεμιέρα του τριφυλλιού στους ομίλους του Europa League.

Πάνω από 60.000 φίλοι των πράσινων θα βρίσκονται στις εξέδρες, ενώ μόνο 3.000 εισιτήρια προς το παρόν δεν έχουν βρει κάτοχο, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει μέχρι τη σέντρα του αγώνα.

Έτσι λοιπόν το ΟΑΚΑ θα έχει την ίδια ατμόσφαιρα που υπήρχε στο προηγούμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα τον Αύγουστο για τα πλέι οφ του Champions League.

To άρθρο Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλ: Χαμός στο ΟΑΚΑ με περισσότερους από 60.000 οπαδούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Παναθηναϊκός: Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν με τους εκατομμύρια followers και τη χρυσή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση

Ο Τσεντί Οσμάν είναι το νέο απόκτημα του Πανθηναϊκού AKTOR και από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Oχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με το μπάσκετ. Πρώτος σημαντικός σταθμός…

Ά. Πορτοσάλτε για Στ. Κασσελάκη: «Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι, πήρε ένα κόμμα και το κόμμα τον πέταξε έξω»

Άρης Πορτοσάλτε και Βαγγέλης Παπαδημητρίου σχολιάζουν τα μέτρα της ΔΕΘ, όπως ανακοινώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για την πραγματοποίηση εκλογής προέδρου μετά από σχετική πρόταση μομφής.…