Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Μιλάω σχεδόν κάθε μέρα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, θα έκανα παιδί μόνη μου

23/09/2023

Για το ενδεχόμενο να κάνει παιδιά, για την τηλεοπτική της επιστροφή αλλά και τις σχέσεις της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο μίλησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η γνωστή δημοσιογράφος θα είναι στην ομάδα της εκπομπής που θα παρουσιάζει ο Κώστας Τσουρός.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απαντά στην ερώτηση αν θα νιώσει άβολα στην περίπτωση που καλεσμένος στην εκπομπή είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος αλλά και στο αν θα έκανε παιδί μόνη της.

«Είναι μία νέα συνεργασία, που ήρθε ύστερα από μία πρόταση που μου άρεσε πολύ, αφού είμαι με έναν άνθρωπο που γνωρίζω και εκτιμώ. Είχαμε συνεργαστεί και είχαμε πολύ καλό κλίμα», λέει η δημοσιογράφος σε συνέντευξη που έδωσε στο Secret των Παραπολιτικών.

«Ήταν μία συνειδητή απόφαση να μείνω εκτός τηλεόρασης. Ήθελα να ηρεμήσω, να απέχω. Ωστόσο, η δημοσιογραφία είναι ο χώρος μου και ποτέ δεν έβαλα τελεία, απλώς έκανα ένα μικρό διάλειμμα. Αυτοσκοπός μου δεν είναι να γίνω η κεντρική, μου αρέσει να είμαι σε ομάδες, λειτουργώ καλά».

Θα της φαινόταν περίεργο, εάν καλεσμένος στην εκπομπή βρισκόταν ο πρώην σύντροφός της, Κωνσταντίνος Βασάλος; «Δεν θα νιώσω άβολα, ούτε μου φαίνεται περίεργο να γίνει, γιατί είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μιλάω σχεδόν κάθε μέρα και τον κρατάω ακόμα στη ζωή μου. Περάσαμε πολλά τα 6 χρόνια που ήμασταν μαζί και δεν βρίσκω τον λόγο να κρατάμε κακία. Το ότι δεν είμαστε ζευγάρι δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να μιλάμε».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο της οικογένειας, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λέει: «Θέλω να κάνω παιδιά, όμως αυτό δεν το προγραμματίζεις. Όπως τα φέρει η ζωή, το έχω αφήσει να έρθει από μόνο του. Δεν πιέζω καταστάσεις», ενώ παραδέχεται πως θα έκανε παιδί μόνη της: «Ναι, γιατί όχι, είμαι υπέρ και θα έκανα».

To άρθρο Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Μιλάω σχεδόν κάθε μέρα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, θα έκανα παιδί μόνη μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​  

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…

Φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα: Οι ζημιές είναι μεγάλες, αλλά είμαστε καλά (video)

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στην έναρξη της εκπομπής «Το Πρωινό» πως έπιασε φωτιά το σπίτι του. Το πρωί της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου, ο παρουσιαστής περιέγραψε πως η πυρκαγιά ξέσπασε στον πάνω όροφο της μεζονέτας του, δεν επεκτάθηκε στο υπόλοιπο σπίτι, υπήρξαν ζημιές, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς. Αρχικά, είπε: «Σήμερα…