ΑΕΚ – Ατρόμητος LIVE: Με… φόρα από το ντέρμπι κόντρα σε ζόρικο αντίπαλο

28/09/2023

Η ΑΕΚ φιλοξενεί στην OPAP Arena τον Ατρόμητο -που παραδοσιακά τη δυσκολεύει- με μοναδικό στόχο να πάρει την πρώτη της φετινή εντός έδρας νίκη στη Super League.

Λίγες ημέρες έπειτα από τις σπουδαίες εκτός έδρας επιτυχίες της επί των Μπράιτον και Παναθηναϊκού, η ΑΕΚ επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου ακόμη δεν έχει νίκη (σε Super League και Ευρώπη), για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.

Χωρίς «τρίποντο» ακόμα οι Περιστεριώτες στη Super League (προτελευταίος με 2 βαθμούς) που, ωστόσο, έδειξαν καλά δείγματα στην ισοπαλία στο Ηράκλειο. Δεν αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος οι Περιστεριώτες (κόντρα στον Παναθηναϊκό) όπως και η ΑΕΚ (απέναντι με τον Παναιτωλικό). Η Ένωση έχει 8 βαθμούς και με νίκη θα ανέβει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -1 από τον δεύτερο, ΠΑΟΚ και στο -5 από τον Ολυμπιακό.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος

Α’ Βοηθός: Λάζαρος Δημητριάδης

Β’ Βοηθός: Νικόλαος Σάββας

4ος διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης

VAR: Τάσος Παπαπέτρου

Στην αποστολή της ΑΕΚ συμπεριλήφθηκε τόσο ο Αρόλντ Μουκουντί που ανάρρωσε πλήρως μετά τη λοίμωξη που πέρασε, όσο και ο Εχσάν Χατζισαφί που είχε υποστεί ελαφρά διάσειση στον αγώνα με την Μπράιτον. Αντίθετα, παραμένει εκτός ο Ντομαγκόι Βίντα λόγω του χτυπήματος στα πλευρά από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Ματίας Αλμέιδα αποφάσισε να δώσει «ανάσες» στους Ορμπελίν Πινέδα και Μιλάντ Μοχαμάντι. Επίσης, εκτός έμεινε και ο Τομ Φαν Βέερτ για λόγους τακτικής.

Την περασμένη σεζόν η ΑΕΚ σημείωσε δύο νίκες κόντρα στον Ατρόμητο. Στο παιχνίδι της OPAP Arena -όπου η ομάδα του Κρις Κόλμαν ήταν από εκείνες που τη δυσκόλεψαν πιο πολύ σε σχέση με τις υπόλοιπες- ο «δικέφαλος» επικράτησε 1-0, με εκτέλεση πέναλτι του Νόρντιν Άμραμπατ στις καθυστερήσεις. Ενώ, σε ό, τι αφορά τον… επεισοδιακό αγώνα του Περιστερίου -που αρχικά αναβλήθηκε λόγω της γνωστής υπόθεσης με τα δοκάρια- οι «κιτρινόμαυροι» νίκησαν με το ίδιο σκορ χάρη στο τέρμα του Στίβεν Τσούμπερ.

Στα ιδιαίτερα της αναμέτρησης και η επιστροφή του Γιώργου Τζαβέλλα στην OPAP Arena -ως παίκτης του Ατρομήτου πλέον- μετά το νταμπλ που πανηγύρισε πέρυσι με τον «δικέφαλο».

To άρθρο ΑΕΚ – Ατρόμητος LIVE: Με… φόρα από το ντέρμπι κόντρα σε ζόρικο αντίπαλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Παναθηναϊκός: Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν με τους εκατομμύρια followers και τη χρυσή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση

Ο Τσεντί Οσμάν είναι το νέο απόκτημα του Πανθηναϊκού AKTOR και από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Oχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με το μπάσκετ. Πρώτος σημαντικός σταθμός…

Ά. Πορτοσάλτε για Στ. Κασσελάκη: «Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι, πήρε ένα κόμμα και το κόμμα τον πέταξε έξω»

Άρης Πορτοσάλτε και Βαγγέλης Παπαδημητρίου σχολιάζουν τα μέτρα της ΔΕΘ, όπως ανακοινώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για την πραγματοποίηση εκλογής προέδρου μετά από σχετική πρόταση μομφής.…