ΑΕΚ στον κόσμο για Αστέρα Τρίπολης: «Προστατέψτε την ομάδα, ακολουθεί ο ΠΑΟΚ και δεν πρέπει να υπάρξει οποιαδήποτε τιμωρία»

22/10/2023

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε συστάσεις στους φίλους της ομάδας για τη συμπεριφορά τους στο αποψινό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

“Η ζήτηση για τα διαθέσιμα για τους φιλάθλους μας εισιτήρια ήταν πολύ μεγάλη και δεν ήταν δυνατό να καλυφθεί από τον αριθμό που εξασφαλίστηκε και είναι ήδη μεγάλος. Παρακαλούμε προστατεύστε την ΑΕΚ και μην επιχειρήσετε να πάτε στο γήπεδο χωρίς να έχετε εισιτήριο”, αναφέρει μεταξύ άλλων η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Φίλοι της ΑΕΚ.

Σας υπενθυμίζουμε πως ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, κανείς φίλαθλος της ομάδας μας δεν πρέπει να επιχειρήσει να προσεγγίσει στο γήπεδο, χωρίς να έχει ήδη εισιτήριο.

Η ζήτηση για τα διαθέσιμα για τους φιλάθλους μας εισιτήρια ήταν πολύ μεγάλη και δεν ήταν δυνατό να καλυφθεί από τον αριθμό που εξασφαλίστηκε και είναι ήδη μεγάλος. Παρακαλούμε προστατεύστε την ΑΕΚ και μην επιχειρήσετε να πάτε στο γήπεδο χωρίς να έχετε εισιτήριο.

Επιπλέον μην ξεχνάτε πως το σημερινό παιχνίδι ακολουθεί η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena και δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση η ΑΕΚ να κινδυνέψει με οποιαδήποτε τιμωρία.

Παρακαλούμε να δείξετε πνεύμα συνεργασίας με όλους όσοι είναι επιφορτισμένοι με την τήρηση της τάξης.

Στηρίζουμε την ομάδα μας και την προστατεύουμε και για την δύσκολη συνέχεια.

Είμαστε σίγουροι πως για μια ακόμη φορά η συμπεριφορά σας θα είναι αυτή που πρέπει και σας ευχαριστούμε προκαταβολικά γι΄ αυτό”.

To άρθρο ΑΕΚ στον κόσμο για Αστέρα Τρίπολης: «Προστατέψτε την ομάδα, ακολουθεί ο ΠΑΟΚ και δεν πρέπει να υπάρξει οποιαδήποτε τιμωρία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Στο Ναύπλιο το Tour du Péloponnèse 2024

Εβδομήντα αυτοκίνητα από 20 χώρες που συμμετέχουν φέτος στο Tour du Peloponnese 2024, καλούνται να διανύσουν με τ΄αυτοκίνητα – αντίκες 1200 χιλιόμετρα, σε διάστημα 10 ημερών με τελικό προορισμό το Λουτράκι. Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ Γιάννης Καράμπελας Αλυτάρχης Tour du Peloponnese 2024…

Η Ελληνίδα δασκάλα που διακρίθηκε ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες του κόσμου

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου, μια 25χρονη Ελληνίδα δασκάλα, κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο. Η 25χρονη συμμετείχε στον διαγωνισμό Miss Cosmo International 2024 που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ho Chi Min του Βιετνάμ. Η ίδια είχε προετοιμαστεί εντατικά για τον διαγωνισμό για μήνες στο Πουέρτο Ρίκο, εκπαιδευόμενη από…

Αποκάλυψη-σοκ για τον stalker της Πάολα: «Πίστευε πως το παιδί μου είναι δικό του» (vid)

Ο stalker είναι ένα άτομο που παρενοχλεί το θύμα του με διάφορες μεθόδους και σε τέτοιο βαθμό, που του προκαλεί φόβο και ανησυχία. Σε ακραίες περιπτώσεις, το θύμα μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει ακόμα και την καθημερινότητά του. Θυμίζουμε άλλωστε και την πρόσφατη ανάλογη περιπέτεια του Γιάννη Πλούταρχου. Η Πάολα…