Κωνσταντίνος Βασάλος: Δεν νομίζω να την ενδιαφέρει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη εάν βρω κοπέλα

23/10/2023

“Η Ευρυδίκη δεν έχει κάποιο αγόρι τώρα; Δεν ξέρω” σχολίασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Αμέσως μετά την εμφάνισή του στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος παραχώρησε δηλώσεις στην Super Κατερίνα.

Μεταξύ άλλων απάντησε για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τις φήμες χωρισμού του Πέτρου Πυλαρινού με την Βάλια Χατζηθεοδώρου.

«Δεν νομίζω να την ενδιαφέρει την Ευρυδίκη (Βαλαβάνη) εάν βρω κοπέλα. Η Ευρυδίκη δεν έχει κάποιο αγόρι τώρα; Δεν ξέρω», απάντησε σε σχετική ερώτηση ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Έχω υπάρξει σε σχέση με γυναίκα 12-13 χρόνια μεγαλύτερη από εμένα. Δεν παίζει κανέναν ρόλο η ηλικία. Έχει να κάνει με τον άνθρωπο και την ενέργεια που εκπέμπει», παραδέχεται αμέσως μετά ο πρώην παίκτης του Survivor.

Όσον αφορά τις φήμες χωρισμού ανάμεσα στη Βάλια Χατζηθεοδώρου και τον Πέτρο Πυλαρινό, ο Κωνσταντίνος Βασάλος τονίζει: «Δεν νομίζω ότι χρειάζεται στήριξη η Βάλια από μένα σε κάτι. Είναι μία δυνατή γυναίκα που μπορεί να τα βγάλει πέρα και μόνη της».

Τέλος, σχολιάζοντας τη συμμετοχή του Φίλιππου Ιωάννου ως social media coach στο Fame Story, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε:

«Στην αρχή που μου το είπε, γέλασα. Του λέω: θα πας να κάνεις όντως αυτό το πράγμα; Τώρα που βλέπω τα επεισόδια και το πώς χειρίζεται την ιδιότητά του και τις καταστάσεις, πιστεύω ότι ο Φίλιππος έχει λόγο στο Fame Story».

To άρθρο Κωνσταντίνος Βασάλος: Δεν νομίζω να την ενδιαφέρει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη εάν βρω κοπέλα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Στο Ναύπλιο το Tour du Péloponnèse 2024

Εβδομήντα αυτοκίνητα από 20 χώρες που συμμετέχουν φέτος στο Tour du Peloponnese 2024, καλούνται να διανύσουν με τ΄αυτοκίνητα – αντίκες 1200 χιλιόμετρα, σε διάστημα 10 ημερών με τελικό προορισμό το Λουτράκι. Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ Γιάννης Καράμπελας Αλυτάρχης Tour du Peloponnese 2024…

Η Ελληνίδα δασκάλα που διακρίθηκε ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες του κόσμου

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου, μια 25χρονη Ελληνίδα δασκάλα, κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο. Η 25χρονη συμμετείχε στον διαγωνισμό Miss Cosmo International 2024 που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ho Chi Min του Βιετνάμ. Η ίδια είχε προετοιμαστεί εντατικά για τον διαγωνισμό για μήνες στο Πουέρτο Ρίκο, εκπαιδευόμενη από…

Αποκάλυψη-σοκ για τον stalker της Πάολα: «Πίστευε πως το παιδί μου είναι δικό του» (vid)

Ο stalker είναι ένα άτομο που παρενοχλεί το θύμα του με διάφορες μεθόδους και σε τέτοιο βαθμό, που του προκαλεί φόβο και ανησυχία. Σε ακραίες περιπτώσεις, το θύμα μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει ακόμα και την καθημερινότητά του. Θυμίζουμε άλλωστε και την πρόσφατη ανάλογη περιπέτεια του Γιάννη Πλούταρχου. Η Πάολα…