Ντέμης Νικολαΐδης για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Να υπάρχει τιμωρία, αλλά να μην παίρνονται βαθμοί στα δικαστήρια»

23/10/2023

To ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την 8η αγωνιστική της Super League 1, διεκόπη μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ και ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για όσα συνέβησαν στο γήπεδο “Καραϊσκάκης”.

Σχολιάζοντας την αναμέτρηση στην εκπομπή Monday FC της Nova, ο Νικολαΐδης εξήγησε τι δεν του άρεσε από την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός και επισήμανε τη σημασία της τιμωρίας για τις ομάδες και τους οπαδούς, αλλά τόνισε ότι οι βαθμοί θα πρέπει να κερδίζονται μέσα στο γήπεδο.

Απόσπασμα των δηλώσεων του Νικολαΐδη

«Η θέση μου είναι νίκη να πηγαίνουν στα δικαστήρια, αλλά πόντους δεν μπορεί να παίρνει καμία ομάδα. Το έχω ξαναπεί για όλες τις στιγμές. Πρέπει να διαχωρίσουμε τα γεγονότα. Πρέπει να υπάρχει τιμωρία για ρίψη αντικειμένων, όταν υπάρχει τραυματισμός παίκτη ή προπονητή, αλλά το ματς πρέπει πάντα να γίνεται.

Για παράδειγμα πρέπει να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός αν αποδειχθεί ότι χτύπησε ο παίκτης από αυτό. Δεν είναι τραυματισμός μόνο αν έρθει ένα μπουκάλι στο κεφάλι, αλλά και το πόσο δυνατός είναι ένας ήχος για να παθαίνεις ζημιά. Αυτό το γεγονός είναι απομονωμένο και τιμωρείς την ομάδα που είναι γηπεδούχος.

Πρέπει να γίνει ατομική ευθύνη. Δεν άκουσα από τον Ολυμπιακό, πράγμα που με στεναχωρεί, να μάθει ποιος το έκανε. Πρέπει να ασχοληθούμε και με αυτό. Δηλαδή αν βρούμε ποιος είναι αυτός και ο Ολυμπιακός το ψάξει και κινηθεί νομικά γιατί θα έχει δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων, για παράδειγμα. Είτε του κάνει ο παίκτης, είτε ο Παναθηναϊκός. Πρέπει να υπάρχει ατομική ευθύνη.

Το ματς ως ματς δεν μπορεί να το παίρνει μία ομάδα χωρίς να παίξει. Οι βαθμοί που παίρνεις στον πίνακα πρέπει να είναι στο γήπεδο. Να χάσεις βαθμούς ανεξάρτητα από το ματς για αυτό που έκανες. Δεν μου φαίνεται λογικό να παίρνει βαθμούς κάποια ομάδα από αυτό. Από τη στιγμή που τραυματίζεται ένας ποδοσφαιριστής θα πρέπει να τιμωρηθεί ο γηπεδούχος, αλλά να πάρει ο αντίπαλος βαθμούς από αυτό, δεν μου είναι φυσιολογικό. Για να σταματήσει αυτό πρέπει να αλλάξει ο νόμος».

To άρθρο Ντέμης Νικολαΐδης για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Να υπάρχει τιμωρία, αλλά να μην παίρνονται βαθμοί στα δικαστήρια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Παναθηναϊκός: Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν με τους εκατομμύρια followers και τη χρυσή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση

Ο Τσεντί Οσμάν είναι το νέο απόκτημα του Πανθηναϊκού AKTOR και από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Oχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με το μπάσκετ. Πρώτος σημαντικός σταθμός…

Ά. Πορτοσάλτε για Στ. Κασσελάκη: «Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι, πήρε ένα κόμμα και το κόμμα τον πέταξε έξω»

Άρης Πορτοσάλτε και Βαγγέλης Παπαδημητρίου σχολιάζουν τα μέτρα της ΔΕΘ, όπως ανακοινώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για την πραγματοποίηση εκλογής προέδρου μετά από σχετική πρόταση μομφής.…