«Λύγισε» ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος και ξέσπασε σε δάκρυα στον αέρα όταν άκουσε τον Πασχάλη Τερζή

27/10/2023

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος που ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά μετά την απώλεια του σπιτιού του στη Γλυφάδα, που βγήκε σε πλειστηριασμό, άφησε το συναίσθημα να τον «λυγίσει» και ξέσπασε σε δάκρυα στον αέρα όταν άκουσε τον Πασχάλη Τερζή και άλλους φίλους του να μιλάνε για εκείνον.

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος ήταν καλεσμένος σήμερα (27.10.2023) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha και μίλησε για την απώλεια του σπιτιού του στη Γλυφάδα.

Ο γνωστός επιχειρηματίας που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στη νυχτερινή διασκέδαση με τα μαγαζιά του, έκανε αναφορά στην περιπέτειά του λέγοντας ότι μιλάει δημόσια για το θέμα για να γίνει «γεφύρι και να γλιτώσει ο κοσμάκης», όπως είπε.

Σε κάποια στιγμή στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου βγήκε τηλεφωνικά ο γνωστός τραγουδιστής, Πασχάλης Τερζής, για να μιλήσει για τον φίλο του, Αργύρη Παπαργυρόπουλο.

«Στεναχωριέμαι για τον Αργύρη. Ήταν πραγματικά ο άρχοντας της νύχτας. Είναι ένα παιδί πλούσιο σε χαρίσματα, σε καρδιά. Είναι ψυχάρα. Εύχομαι να ξεπεράσει τα προβλήματα. Είναι δυνατό παιδί. Είναι αδελφός μου. Δυο φορές την εβδομάδα μιλάμε και λέμε τα καλαμπούρια μας. Τον θεωρώ όχι φίλο, αλλά αδελφό», είπε ο σπουδαίος καλλιτέχνης.

Κάπου εκεί ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος ξέσπασε σε δάκρυα ακούγοντας τον φίλο του.

 

Μάλιστα στην κουβέντα ο επιχειρηματίας θυμήθηκε ότι είχε ζητήσει από τον τραγουδιστή να πει ένα τραγούδι σε έναν δίσκο με δημοτικά που είχε κάνει και είχε γράψει ο Ηλίας Φιλίππου.

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος θύμισε στον Πασχάλη Τερζή ότι δεν το είχε πει τότε το τραγούδι και ο τραγουδιστής δεσμεύτηκε να το κάνει τώρα.

Παρέμβαση στην εκπομπή έκαναν και άλλοι φίλοι του επιχειρηματία όπως οι Πέγκυ Ζήνα, Ελένη Φιλίνη και ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος, που έχει γράψει ένα τραγούδι για τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο.

 

Εκεί ο επιχειρηματίας λύγισε και πάλι.

To άρθρο «Λύγισε» ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος και ξέσπασε σε δάκρυα στον αέρα όταν άκουσε τον Πασχάλη Τερζή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​  

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Μπαλάσκας για παραβατικότητα Ρομά: «Θα τους πάμε “αίμα” – Θα μπουν ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ μέσα στα σπιτάκια τους…»

Ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας και ο ποινικολόγος Θεόδωρος Καραγιάννης, μιλούν στο «Σήμερα» για την έφοδο της Αστυνομίας σε καταυλισμούς των Ρομά στη Δυτική Αττική.…

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…