Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση της Εφέσεων για το ντέρμπι! Με κόσμο το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

03/11/2023

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Αντώνη Μελισσινό, η απόφαση για την ερυθρόλευκη έφεση για τις τύχες του ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός που διεκόπη, θα ληφθεί την επόμενη εβδομάδα, ενώ το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί με κόσμο.

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (03.11) στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού για τις τύχες του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που διεκόπη -μετά από ρίψη κροτίδας στον αγωνιστικό χώρο και τον τραυματισμό του Χουάνκαρ. Η απόφαση θα βγει την επόμενη εβδομάδα.

Για πάνω από 2,5 ώρες, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, Αντώνης Μελισσινός, άκουγε τις θέσεις των δυο ομάδων κι έδωσε προθεσμία σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για να καταθέσουν τα υπομνήματά τους έως τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας (06.11).

Επίσης, υπήρξε και διευκρίνηση ότι το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (10η αγωνιστική της Super League), το οποίο θα διεξαχθεί κανονικά με την παρουσία κόσμου, καθώς έχει διαφοροποιηθεί το άρθρο 24 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα.

Αρχικά ο Ολυμπιακός κατέθεσε αίτημα να μη συμμετάσχει ο Παναθηναϊκός στη διαδικασία, το οποίο δεν έγινε δεκτό από την Επιτροπή.Το “τριφύλλι” παρουσίασε τις θέσεις του, ανέφερε πως έχει έννομο συμφέρον να βρίσκεται στη διαδικασία, ανέδειξε τις εξετάσεις στο ΥΓΕΙΑ και το ΜΗΤΕΡΑ και ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται εν αμφιβόλω η κατάσταση και ο τραυματισμός του Χουάνκαρ, διευκρυνίζοντας ότι ακόμα και σήμερα δεν του επιτρέπει να προπονείται και να είναι λειτουργικός..

Ο Ολυμπιακός αμφισβήτησε από μέρους του την κατάσταση του παίκτη αλλά και ότι ο λόγος της διακοπής ήταν ο τραυματισμός του. Έχοντας προσκομίσει τα σχετικά έγγραφα από την Αστυνομία ως μέρος της έρευνας να βρεθεί ο υπαίτιος για την κροτίδα – παρουσίασε την κατάθεση του 4ου διαιτητή Ευστάθιου Γκορτσίλα (έκανε τη διερμηνεία από τα ελληνικά στα αγγλικά) με το προεδρείο να συμφωνεί για τα περί γενικοτήτων του ΦΑ και ζήτησε να μην ληφθεί υπ’ όψιν η συμπληρωματική έκθεση, τονίζοντας ότι αμφισβητείται ως διαδικασία αλλά και έγγραφο.

Επίσης, η πλευρά ου Ολυμπιακού έφερε στην αίθουσα έγγραφα (νέα, που δεν υπήρχαν σε πρώτο βαθμό και δεν τα γνώρισε η πλευρά του Παναθηναϊκού) από τη νοσηλεία του Χουάνκαρ στο ΥΓΕΙΑ, που ανέφεραν ότι ο παίκτης ήταν καλά ως προς την ακουή του και την κινητικότητά του σχεδόν το ίδιο βράδυ.

Ο Παναθηναϊκός από μέρους του δεν τα αποδέχθηκε αυτά τα χαρτιά. Ειδικότερα το έγγραφο από το ΥΓΕΙΑ αλλά και επειδή όπως αναφέρθηκε επί της διαδικασίας το υπέγραφε νοσηλευτής.

Οι δύο πλευρές διαφώνησαν σε όλα τα κομβικά σημεία της υπόθεσης. Ο Ολυμπιακός επέμενε μέχρι τέλους ότι από το Φύλλο Αγώνα δεν προκύπτει κανένας τραυματισμός και ο τραυματισμός ήταν λόγος διακοπής. Ο Ολυμπιακός ζήτησε την απαλλαγή του και τον επανορισμό του αγώνα από το 49′ και μετά.

Από μέρους του ο Παναθηναϊκός εξέφρασε τη διαφωνία του με την απόρριψη της παρέμβασής του σε πρώτο βαθμό και προφανώς διαφώνησε με την απαλλαγή του Ολυμπιακού, ζητώντας να τηρηθεί ότι έγινε και σε πρωτόδικο επίπεδο.

To άρθρο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση της Εφέσεων για το ντέρμπι! Με κόσμο το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Μπαλάσκας για παραβατικότητα Ρομά: «Θα τους πάμε “αίμα” – Θα μπουν ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ μέσα στα σπιτάκια τους…»

Ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας και ο ποινικολόγος Θεόδωρος Καραγιάννης, μιλούν στο «Σήμερα» για την έφοδο της Αστυνομίας σε καταυλισμούς των Ρομά στη Δυτική Αττική.…

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…