Διαμαρτύρεται η ΑΕΚ για την διαιτησία στο ματς με την Κηφισια – «Αποφάσεις που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα»

04/11/2023

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση της εκφράζει τα έντονα παράπονα που έχει από την διαιτησία ενάντια στην Κηφισιά και στέκεται στις λανθασμένες αποφάσεις του Φωτιά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κερδίσει την Κηφισιά, στην εκτός έδρας αναμέτρηση των δυο ομάδων για την 10η αγωνιστική της Super League, με την Ένωση να στέκεται στις διαιτητικές αποφάσεις του παιχνιδιού, σύμφωνα με τις οποίες όπως αναφέρουν εντός συλλόγου διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

«Πρώτα απ’ όλα δεν δικαιολογούμαστε γι’ αυτό που έγινε απόψε αγωνιστικά. Έπρεπε σε κάθε περίπτωση να είμαστε καλύτεροι από αυτό που παρουσιάσαμε και να κερδίσουμε αυτό το ματς. Όμως δε μπορεί να συνεχίζεται αυτό το όργιο της προπαγάνδας με την ΑΕΚ και να συμβαίνουν τελικά αυτά που συμβαίνουν σε βάρος μας.

Απόψε με πρωταγωνιστή και τον διαιτητή αλλά κυρίως τον VAR Φωτιά που δεν έχει καμία δικαιολογία έχουν γίνει απίστευτα πράγματα», ανέφερε επίσης η «κιτρινόμαυρη.

Κοιτάμε την φάση της ανατροπής του Λιβάι, το γκολ της Κηφισιάς και την πάσα με το χέρι του Τετέι κι αναρωτιόμαστε τι έχει γίνει» τονίζουν στην ΑΕΚ.

 

To άρθρο Διαμαρτύρεται η ΑΕΚ για την διαιτησία στο ματς με την Κηφισια – «Αποφάσεις που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…