Σκότωσαν τον βασικό μάρτυρα της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή

16/09/2022

Ανοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή τον Οκτώβριο του 2018.

Η υπόθεση θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου. Υπενθυμίζεται πως ο επιχειρηματίας εκτελέστηκε έξω από το αυτοκίνητό του, έξω από το σπίτι του στη Βούλα.

«Με βάση τα στοιχεία μέχρι σήμερα και τις καταδίκες των δύο δραστών φαίνεται πως αυτοί οι άνθρωποι τον παρακολουθούσαν για περίπου δύο εβδομάδες, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχουμε καταφέρει να ανακαλύψουμε ποιος βρίσκεται πίσω από αυτό το συμβόλαιο» ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Γιάννης Μαρακάκης.

Στη συνέχεια, ο κ. Μαρακάκης αναφέρθηκε και στην εκτέλεση του βασικού μάρτυρα της δίκης, του ανθρώπου που είχε αναγνωρίσει τον δολοφόνο του Γιάννη Μακρή.

«Δολοφονήθηκε στη Βουλγαρία, στο εξωτερικό και από τότε περιμένουμε να δούμε εάν θα υπάρξει κάτι νέο από τις έρευνες ώστε να συσχετιστεί με αυτή τη δικογραφία» συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Σημείωσε πως ο εν λόγω μάρτυρας ζούσε στο εξωτερικό και ύστερα από τη σύλληψη των δύο δραστών είχε ανακριθεί από τις Αρχές και αναγνώρισε από το βίντεο τον δολοφόνο του Γιάννη Μακρή.

«Η κατάθεσή του είναι ακλόνητη και είναι συστατικό της δικογραφίας» προσέθεσε ο κ. Μαρακάκης και συνέχισε, τονίζοντας πως το σημαντικό είναι να βρεθεί ποιος κρύβεται πίσω και από τις δύο δολοφονίες.

«Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να υπάρχει ένας καλός συντονισμός μεταξύ των Αρχών εδώ και στο εξωτερικό, ώστε να δούμε εάν υπάρχουν χρήσιμα στοιχεία για να συσχετιστούν σε αυτή τη δικογραφία» επισήμανε.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Μακρής ήταν παντρεμένος με το μοντέλο Βικτώρια Καρύδα, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά.

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Στο Ναύπλιο το Tour du Péloponnèse 2024

Εβδομήντα αυτοκίνητα από 20 χώρες που συμμετέχουν φέτος στο Tour du Peloponnese 2024, καλούνται να διανύσουν με τ΄αυτοκίνητα – αντίκες 1200 χιλιόμετρα, σε διάστημα 10 ημερών με τελικό προορισμό το Λουτράκι. Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ Γιάννης Καράμπελας Αλυτάρχης Tour du Peloponnese 2024…

Η Ελληνίδα δασκάλα που διακρίθηκε ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες του κόσμου

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου, μια 25χρονη Ελληνίδα δασκάλα, κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο. Η 25χρονη συμμετείχε στον διαγωνισμό Miss Cosmo International 2024 που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ho Chi Min του Βιετνάμ. Η ίδια είχε προετοιμαστεί εντατικά για τον διαγωνισμό για μήνες στο Πουέρτο Ρίκο, εκπαιδευόμενη από…

Αποκάλυψη-σοκ για τον stalker της Πάολα: «Πίστευε πως το παιδί μου είναι δικό του» (vid)

Ο stalker είναι ένα άτομο που παρενοχλεί το θύμα του με διάφορες μεθόδους και σε τέτοιο βαθμό, που του προκαλεί φόβο και ανησυχία. Σε ακραίες περιπτώσεις, το θύμα μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει ακόμα και την καθημερινότητά του. Θυμίζουμε άλλωστε και την πρόσφατη ανάλογη περιπέτεια του Γιάννη Πλούταρχου. Η Πάολα…