Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Απορρίφθηκε η έφεση των Πειραιωτών – Παρέμεινε ο μηδενισμός και η αφαίρεση ενός βαθμού

10/11/2023

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έτσι παραμένει η τιμωρία των Πειραιωτών για τη διακοπή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Super League 1.

Το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός είχε διακοπεί στο γήπεδο “Καραϊσκάκης” μετά από κροτίδα που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και οι “πράσινοι” κέρδισαν τους βαθμούς στα χαρτιά για τραυματισμό του Χουάνκαρ.

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε μάλιστα με το μηδενισμό, αλλά και με αφαίρεση ενός βαθμού, καθώς και με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Η ποινή δεν έπεσε λοιπών ούτε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, όπου είχαν καταφύγει οι Πειραιώτες, οι οποίοι μπορούν πια να απευθυνθούν και στο CAS.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται τυπικά αμφότερες τις εφέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της υπ’ αριθμόν 280/27-10-2023 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1.
Απορρίπτει κατ’ ουσίαν τις εφέσεις.
(αγώνας της 22/10/2023, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, για το πρωτάθλημα της Super League 1).

To άρθρο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Απορρίφθηκε η έφεση των Πειραιωτών – Παρέμεινε ο μηδενισμός και η αφαίρεση ενός βαθμού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Παναθηναϊκός: Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν με τους εκατομμύρια followers και τη χρυσή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση

Ο Τσεντί Οσμάν είναι το νέο απόκτημα του Πανθηναϊκού AKTOR και από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Oχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με το μπάσκετ. Πρώτος σημαντικός σταθμός…

Ά. Πορτοσάλτε για Στ. Κασσελάκη: «Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι, πήρε ένα κόμμα και το κόμμα τον πέταξε έξω»

Άρης Πορτοσάλτε και Βαγγέλης Παπαδημητρίου σχολιάζουν τα μέτρα της ΔΕΘ, όπως ανακοινώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για την πραγματοποίηση εκλογής προέδρου μετά από σχετική πρόταση μομφής.…