Χάρης Γιακουμάτος: Η συνεπιμέλεια είναι ένα τεράστιο βήμα για την εξέλιξη των χωρισμένων γονιών

15/11/2023

«Είμαστε πολύ καλά με την πρώην σύντροφό μου, πλέον συζητάμε για το παιδί», λέει ο Χάρης Γιακουμάτος.

Ο Χάρης Γιακουμάτος μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Ο επιχειρηματίας απάντησε για την πατρότητα, τη συνεπιμέλεια με την πρώην σύντροφό του, αλλά και την προσωπική του ζωή σήμερα.

«Ως μπαμπάς είμαι κι εγώ ένα μικρό παιδί. Είμαστε πολύ καλά με την πρώην σύντροφό μου, πλέον συζητάμε για το παιδί. Η συνεπιμέλεια είναι ένα τεράστιο βήμα για την εξέλιξη των χωρισμένων γονιών.

Η πιο παράξενη ερώτηση που μου έκανε ο γιος μου είναι “πως γίνονται τα παιδιά”. Τα παιδιά είναι ευτυχία, θα ήθελα να αποκτήσω κι άλλο παιδί», είπε αρχικά ο Χάρης Γιακουμάτος.

Ο Χάρης Γιακουμάτος είπε επίσης: «Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου, είμαι σε σχέση. Δεν είναι στο μυαλό μου να ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας. Μια σχέση επισημοποιείται και με άλλους τρόπους».

To άρθρο Χάρης Γιακουμάτος: Η συνεπιμέλεια είναι ένα τεράστιο βήμα για την εξέλιξη των χωρισμένων γονιών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Στο Ναύπλιο το Tour du Péloponnèse 2024

Εβδομήντα αυτοκίνητα από 20 χώρες που συμμετέχουν φέτος στο Tour du Peloponnese 2024, καλούνται να διανύσουν με τ΄αυτοκίνητα – αντίκες 1200 χιλιόμετρα, σε διάστημα 10 ημερών με τελικό προορισμό το Λουτράκι. Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ Γιάννης Καράμπελας Αλυτάρχης Tour du Peloponnese 2024…

Η Ελληνίδα δασκάλα που διακρίθηκε ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες του κόσμου

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου, μια 25χρονη Ελληνίδα δασκάλα, κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο. Η 25χρονη συμμετείχε στον διαγωνισμό Miss Cosmo International 2024 που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ho Chi Min του Βιετνάμ. Η ίδια είχε προετοιμαστεί εντατικά για τον διαγωνισμό για μήνες στο Πουέρτο Ρίκο, εκπαιδευόμενη από…

Αποκάλυψη-σοκ για τον stalker της Πάολα: «Πίστευε πως το παιδί μου είναι δικό του» (vid)

Ο stalker είναι ένα άτομο που παρενοχλεί το θύμα του με διάφορες μεθόδους και σε τέτοιο βαθμό, που του προκαλεί φόβο και ανησυχία. Σε ακραίες περιπτώσεις, το θύμα μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει ακόμα και την καθημερινότητά του. Θυμίζουμε άλλωστε και την πρόσφατη ανάλογη περιπέτεια του Γιάννη Πλούταρχου. Η Πάολα…