Joanne: Υπάρχουν σκαμπό με τη μούρη μου και κάτι κούκλες, είναι κουλό

16/11/2023

“Έρχονταν παιδιά στο σπίτι και κάθονταν πάνω στην καρέκλα” αποκαλύπτει η Joanne.

Πίσω στα παιδικά της χρόνια, τη σχέση με τους γονείς της αλλά και το ξεκίνημα στον χώρο της μουσικής γύρισε η Joanne όταν συνάντησε την Κατερίνα Ζαρίφη την Πέμπτη στο πλατό της εκπομπής Οδός Ζαρίφη 2 στο OPEN.

«Ας το πάρουμε από παλιά. Ο μπαμπάς μου είναι ο μεγαλύτερός μου φαν από όλες τις απόψεις. Καταρχήν στο σπίτι έχουμε αντικείμενα με τη μούρη μου.

Υπάρχουν σκαμπό με τη μούρη μου και κάτι κούκλες. Είναι κουλό και πολύ αστείο γιατί όταν ήμουν μικρή, έρχονταν παιδιά στο σπίτι και κάθονταν πάνω στην καρέκλα» ανέφερε η τραγουδίστρια.

«Μένουμε ακόμα μαζί με τους γονείς μου. Θέλω να τους χαρώ και μου είναι πολύ δύσκολο να τους αποχωριστώ. Όσο μεγαλώνω κι εγώ κι η σχέση μας γίνεται όλο και πιο πολύ cool».

«Οι γονείς μου δεν ήταν ποτέ πιεστικοί άνθρωποι. Normal, όπως θα έπρεπε να είναι κάθε γονιός και με άφησαν να ακολουθήσω το δικό μου μονοπάτι» πρόσθεσε ακόμα η Joanne στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

To άρθρο Joanne: Υπάρχουν σκαμπό με τη μούρη μου και κάτι κούκλες, είναι κουλό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Στο Ναύπλιο το Tour du Péloponnèse 2024

Εβδομήντα αυτοκίνητα από 20 χώρες που συμμετέχουν φέτος στο Tour du Peloponnese 2024, καλούνται να διανύσουν με τ΄αυτοκίνητα – αντίκες 1200 χιλιόμετρα, σε διάστημα 10 ημερών με τελικό προορισμό το Λουτράκι. Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ Γιάννης Καράμπελας Αλυτάρχης Tour du Peloponnese 2024…

Η Ελληνίδα δασκάλα που διακρίθηκε ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες του κόσμου

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου, μια 25χρονη Ελληνίδα δασκάλα, κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο. Η 25χρονη συμμετείχε στον διαγωνισμό Miss Cosmo International 2024 που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ho Chi Min του Βιετνάμ. Η ίδια είχε προετοιμαστεί εντατικά για τον διαγωνισμό για μήνες στο Πουέρτο Ρίκο, εκπαιδευόμενη από…

Αποκάλυψη-σοκ για τον stalker της Πάολα: «Πίστευε πως το παιδί μου είναι δικό του» (vid)

Ο stalker είναι ένα άτομο που παρενοχλεί το θύμα του με διάφορες μεθόδους και σε τέτοιο βαθμό, που του προκαλεί φόβο και ανησυχία. Σε ακραίες περιπτώσεις, το θύμα μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει ακόμα και την καθημερινότητά του. Θυμίζουμε άλλωστε και την πρόσφατη ανάλογη περιπέτεια του Γιάννη Πλούταρχου. Η Πάολα…