Άρης – Παναθηναϊκός: Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης «κλέβει» τα φώτα της 12ης αγωνιστικής της Super League 1

26/11/2023

Ο Άρης αντιμετωπίζει σήμερα (26/11, 20:30, Live από το Newsit.gr) τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Super League 1, το οποίο έχει και ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην κορυφή της Super League 1, αλλά οι νίκες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ τον έχουν φέρει σε απόσταση… αναπνοής από τις δύο ομάδες, ενώ και η ΑΕΚ με διπλό στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, μπορεί να μειώσει τη διαφορά.

Οι “πράσινοι” μετρούν όμως τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και δεν έχουν χάσει ακόμη βαθμό εκτός έδρας, με αποτέλεσμα να είναι το απόλυτο φαβορί και κόντρα στον Άρη. Οι “κίτρινοι” από την πλευρά τους, προέρχονται επίσης από νίκη στην έδρα του Βόλου και συνέχισαν την ανοδική τους πορεία με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο, έχοντας βρεθεί πλέον στην πρώτη 5άδα της βαθμολογίας της Super League 1.

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο “Βικελίδης” μάλιστα είναι ένα μεγάλο τεστ για τον Άρη, καθώς έχει την ευκαιρία να δείξει ότι θα είναι και φέτος μία από τις ομάδες των play off που μπορούν να διεκδικήσουν την έξοδο στην Ευρώπη.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Νταρίντα, Ζουλ, Πάρντο, Κάρσλον, Μορόν, Σουλεϊμάνοφ.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελεντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μπερνάρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης, Μαντσίνι.

To άρθρο Άρης – Παναθηναϊκός: Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης «κλέβει» τα φώτα της 12ης αγωνιστικής της Super League 1 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…