Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Το political correct είναι η καταστροφή του μέλλοντος

26/11/2023

“Είναι το πρώτο πράγμα για το οποίο διαφωνώ κάθετα με την Πρωτοψάλτη” τονίζει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Στην απόφαση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη να διαφοροποιήσει το κομμάτι “Άδωνις” αφαιρώντας τη λέξη χοντρή αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στη συνέντευξη που έδωσε στο “Καλύτερα δε γίνεται”.

«Εντάξει αυτό είναι θλιβερό και στενάχωρο. Συμφωνώ πάντα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη σε όλα αλλά αυτό είναι το πρώτο πράγμα για το οποίο διαφωνώ κάθετα μαζί της.

Αυτή η κίνηση είναι η επιτομή του πως μπορεί το political correct να πάει στο άλλο άκρο και να γίνει επικίνδυνο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

«Μην τρελαθούμε! Άμα είναι να βγάλεις την χοντρή, βγάλε και τα τεκνά, βγάλε και τα φρικιά και στο τέλος μην πεις το τραγούδι.

Το political correct είναι η καταστροφή του μέλλοντος. Μπορεί να ακούγεται πάρα πολύ κακό αυτό που λέω, όμως θέλει προσοχή και να έχουμε μια ισορροπία στο να μην το κάνουμε με ακρότητα και υπερβολή.

Γιατί τότε υπάρχει ένα κοινό εκεί έξω που λέει: όχι ρε, δεν σε αποδέχομαι» υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στον Alpha.

To άρθρο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Το political correct είναι η καταστροφή του μέλλοντος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…