Κωνστάντια Χριστοφορίδου: Ήμουν στη σκηνή, έλεγα τα λόγια μου και εκείνη διάβαζε συνταγή μαγειρικής

29/11/2023

«Θα ήθελα να έχω φύγει από κακές συνεργασίες αλλά ήμουν πιο νέα» παραδέχθηκε η Κωνστάντια Χριστοφορίδου.

Την πλέον αμήχανη στιγμή στο θεατρικό σανίδι και όχι μόνο αποκάλυψε η Κωνστάντια Χριστοφορίδου όταν βρέθηκε καλεσμένη της Κατερίνας Ζαρίφη, το μεσημέρι της Τρίτης (28.11.2023), στο πλατό της εκπομπής “Οδός Ζαρίφη 2” στο OPEN.

«Εμένα πάντα με επέλεγαν ή οι σεναριογράφοι ή οι σκηνοθέτες. Μετά τους “Στάβλους” φυσικά υπήρξαν προτάσεις για πρωταγωνιστικούς ρόλους αλλά δεν μου αρέσουν τα κακέκτυπα.

Ήταν όλες μα όλες κομμώτριες, το ένιωθα ότι δεν θα είναι καλό» εξομολογήθηκε, αρχικά, η γνωστή ηθοποιός.

«Θα ήθελα να έχω φύγει από κακές συνεργασίες αλλά ήμουν πιο νέα και δεν είναι και ο χαρακτήρας μου.

Σήμερα, ας πούμε, δεν θα το ανεχόμουν. Στην κωμωδία αν μία ατάκα δεν λειτουργήσει, γίνεσαι κουρέλι. Αν λειτουργήσει, η άλλη μπορεί να πέσει να σε φάει.

  

Να λες εσύ τα λόγια σου κι εκείνη να λέει στο μικρόφωνο μία συνταγή μαγειρικής σαν αστείο ότι και καλά: εσένα δεν σε ακούνε, εσύ δεν κάνεις τα κωμικά, οι άλλοι τα κάνουν», περιγράφει σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Κωνσταντία Χριστοφορίδου.

To άρθρο Κωνστάντια Χριστοφορίδου: Ήμουν στη σκηνή, έλεγα τα λόγια μου και εκείνη διάβαζε συνταγή μαγειρικής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…