Επιστρέφει το «The Boys» με νέα spinoff σειρά – Στην Πόλη του Μεξικού τα γυρίσματα

29/11/2023

To «The Boys» της Amazon επιστρέφει και υποδέχεται την δεύτερη spinoff σειρά του με τίτλο «The Boys: Mexico», σε σενάριο Γκάρετ Ντάνετ Αλκοσέρ (Gareth Dunnet-Alcocer), σύμφωνα με το Deadline.

Ο Ντιέγκο Λούνα (Diego Luna) και ο Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ (Gael García Bernal) θα αναλάβουν την παραγωγή, ενώ είναι θετικοί στο να εμφανιστούν στη νέα σειρά, που έκανε θραύση στην Amazon σε μικρότερους ρόλους, όπως ανέφεραν πηγές στο Deadline.

Βασισμένη στα κόμικς των Γκαρθ Ένις (Garth Ennis) και Ντάρικ Ρόμπερτσον (Darick Robertson), η νέα παραγωγή των Amazon MGM Studios και της Sony Pictures Television θα είναι στην ισπανική γλώσσα και θα γυριστεί στην Πόλη του Μεξικού.

Οι ακριβείς λεπτομέρειες για το σενάριο προς το παρόν παραμένουν μυστικές.

Σημειώνεται ότι το «The Boys» είναι μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές της Amazon. Από το 2019 που έκανε πρεμιέρα βρίσκεται πάντα στις υψηλότερες θέσεις στον πίνακα της Nielsen ενώ έχει λάβει μέχρι σήμερα οκτώ υποψηφιότητες για Emmy.

Η κύρια σειρά μπαίνει στην τέταρτη σεζόν ύστερα από δύο spinoff που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία δύο χρόνια. Το «The Boys Presents: Diabolical» το 2022 και το «Gen V» που έκανε πρεμιέρα στις 29 Σεπτεμβρίου και ήδη ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν.

To άρθρο Επιστρέφει το «The Boys» με νέα spinoff σειρά – Στην Πόλη του Μεξικού τα γυρίσματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…