Εριέττα Κούρκουλου: Στην παιδική χαρά με τον μικρό Νίκο – Η τρυφερή φωτογραφία

03/12/2023

Κυριακάτικη βόλτα στην παιδική χαρά με τον γιο της, Νίκο, απόλαυσε η Εριέττα Κούρκουλου. Η κόρη του αξέχαστου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση μοιράστηκε στιγμές της οικογενειακής της ευτυχίας στα social media.

Η Εριέττα Κούρκουλου απολαμβάνει τη μητρότητα στο έπακρο και «υπεύθυνος» είναι ο μικρός Νίκος, το εγγόνι του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση.

Τον τελευταίο ενάμισι χρόνο η Εριέττα Κούρκουλου και ο σύζυγός της, Βύρωνας Βασιλειάδης είναι πλέον γονείς και χαίρονται στο έπακρο.

Η ίδια έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάνοντας επιλεκτικές δημόσιες εμφανίσεις, αλλά και αναρτήσεις στα social media.

Το πρωί της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου η κόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση βγήκε για την καθιερωμένη βόλτα στην παιδική χαρά μαζί με τον μικρό Νικόλα.

Η γνωστή επιχειρηματίας «ανέβασε» μία φωτογραφία του γιου της, ο οποίος μαζί με τη φίλη του προσπαθούν να ταΐσουν τα περιστέρια που τους έχουν περικυκλώσει στο πάρκο.

To άρθρο Εριέττα Κούρκουλου: Στην παιδική χαρά με τον μικρό Νίκο – Η τρυφερή φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​  

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Παναθηναϊκός: Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν με τους εκατομμύρια followers και τη χρυσή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση

Ο Τσεντί Οσμάν είναι το νέο απόκτημα του Πανθηναϊκού AKTOR και από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Oχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με το μπάσκετ. Πρώτος σημαντικός σταθμός…

Ά. Πορτοσάλτε για Στ. Κασσελάκη: «Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι, πήρε ένα κόμμα και το κόμμα τον πέταξε έξω»

Άρης Πορτοσάλτε και Βαγγέλης Παπαδημητρίου σχολιάζουν τα μέτρα της ΔΕΘ, όπως ανακοινώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για την πραγματοποίηση εκλογής προέδρου μετά από σχετική πρόταση μομφής.…