Πήγε να μπει με “μπαντιλίκια” στην εκκλησία και έφυγε κατευθείαν για νοσοκομείο (video)

20/09/2022

Ένας γαμπρός αποφάσισε να κάνει μια εντυπωσιακή είσοδο στον γάμο του στην Πάρμα όμως κατέληξε στο νοσοκομείο μαζί με την νύφη. Η ιδέα του να εντυπωσιάσει δεν είχε αίσιο τέλος.

Ο πρωταγωνιστής της παρακάτω ιστορίας είναι λάτρης των μηχανών και έτσι αποφάσισε να εμφανιστεί στην εκκλησία με μία τέτοια, κάνοντας επίδειξη των ικανοτήτων του.

Νύφη και γαμπρός στο νοσοκομείο: Ήθελε εντυπωσιακή είσοδο με μπαντιλίκια στον γάμο αλλά έφαγε άσχημη τούμπα

Στο νοσοκομείο ο γαμπρός: Έφαγε την τούμπα του αιώνα

Μόνο που στην τελευταία στροφή πριν τον χώρα της τελετής στην Πάρμα, έπρεπε να κάνει ένα μπαντιλίκι, το οποίο δεν του βγήκε με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της μηχανής και να πέσει με άσχημο τρόπο κάτω.

Νύφη και γαμπρός στο νοσοκομείο: Ήθελε εντυπωσιακή είσοδο με μπαντιλίκια στον γάμο αλλά έφαγε άσχημη τούμπα

Κατέληξε να έχει σπάσει ένα κόκκαλο στον αυχένα και να κάνει 5 ράμματα στο κεφάλι, στο κοντινό νοσοκομείο, με τη νύφη να είναι δίπλα του, φορώντας ακόμα το νυφικό της.

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

«Μην σε γ@μ@σ@ πατσαβούρα, π@@τ@ν@, χοντρή»: Αδιανόητος τσακωμός γυναικών μέσα σε συρμό του Προαστιακού! (video)

Καυγάς σε Προαστιακό: Η αλήθεια είναι πως στην μετά covid επόχη ζούμε στην χώρα της παράνοιας. Σαν να μην τσίμπησε όλους μια μύγα τσετσέ. Κάπως έτσι και οι γυναίκες που θα δούμε στο παρακάτω βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ένας επικός τσακωμός μέσα σε συρμό του Προαστικού με…

Συγκινεί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή, μετά την περιπέτεια με την υγεία του (video)

Στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στην Κύπρο βρέθηκε χθες (3/9) ο Δημήτρης Σταρόβας, στην πρώτη του εμφάνιση πάνω στη σκηνή μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάιο. Αφορμή στάθηκαν τα 33 χρόνια από την ίδρυση του συγκροτήματος «Άγαμοι Θύται». Ο Τάσος Τρύφωνος, που ήταν μεταξύ των θεατών, απαθανάτισε με το κινητό…