Margot Robbie: Αθώα Barbie ή Sex Symbol;

23/09/2022

Από αθώα παιδική κούκλα σε sex symbol της πάρτυ σκηνής του 1920. Η Margot Robbie τον τελευταίο καιρό δεν πρέπει να έχει πάρει ανάσα και είμαι σίγουρη ότι το σέλερι και το cottage cheese πρέπει να πηγαίνει σύννεφο!

Πολλοί ηθοποιοί αναλαμβάνουν να υποδυθούν αντιδιαμετρικά αντίθετους (φαινομενικά!) ρόλους κατά την διάρκεια της καριέρας τους αλλά λίγοι έχουν χρειαστεί να το κάνουν back to back!

Αναφέρομαι στις δύο πολυαναμενόμενες ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστεί το κορίτσι μας.. το “Barbie” και το “Babylon”! Στο Barbie υποδύεται την αγαπημένη κούκλα των παιδικών μας χρόνων. Η Margot, με τα εικονικά συνολάκια της Barbie (σχεδόν πιστή αντιγραφή υπαρκτών ρούχων της κούκλας που αναστατώνουν και τον πιο συντηρητικό οικογενειάρχη!) αναγκάζει τα τέως αγοράκια (νυν μεσήλικες!) να θυμηθούν τις πρώτες αθώες ερωτικές σκηνές που αναπαριστούσαν με τον GI Joe τους και τις Barbie της αδερφής τους! Αθώα παιδική κούκλα…ναι καλά! Δεν πείθεις κανέναν Margot!! Στο Βabylon δε, υποδύεται μια νέα ηθοποιό δίχως ενδοιασμούς γεμάτη φιλοδοξία και κόκα (χωρίς το κόλα!). Το απόλυτο party girl της δεκαετίας του 1920 με συνολάκια που αυτήν την φορά είναι αμετανόητα σέξι και δεν ντρέπονται να το παραδεχτούν (ναι Barbie σε εσένα πήγαινε η μπηχτή!). Μια ταινία ένα αχαλίνωτο πάρτυ στην παρακμή του πρώιμου Χόλυγουντ γεμάτο τόπλες γυναίκες, ξέφρενο χορό και.……έναν ελέφαντα! Δεν σας λέω! Δείτε την ταινία!!!

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

«Μην σε γ@μ@σ@ πατσαβούρα, π@@τ@ν@, χοντρή»: Αδιανόητος τσακωμός γυναικών μέσα σε συρμό του Προαστιακού! (video)

Καυγάς σε Προαστιακό: Η αλήθεια είναι πως στην μετά covid επόχη ζούμε στην χώρα της παράνοιας. Σαν να μην τσίμπησε όλους μια μύγα τσετσέ. Κάπως έτσι και οι γυναίκες που θα δούμε στο παρακάτω βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ένας επικός τσακωμός μέσα σε συρμό του Προαστικού με…

Συγκινεί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή, μετά την περιπέτεια με την υγεία του (video)

Στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στην Κύπρο βρέθηκε χθες (3/9) ο Δημήτρης Σταρόβας, στην πρώτη του εμφάνιση πάνω στη σκηνή μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάιο. Αφορμή στάθηκαν τα 33 χρόνια από την ίδρυση του συγκροτήματος «Άγαμοι Θύται». Ο Τάσος Τρύφωνος, που ήταν μεταξύ των θεατών, απαθανάτισε με το κινητό…