FIFA: Εφαρμογή ανάλυσης δεδομένων για τους παίκτες των 32 ομάδων του Μουντιάλ 2022 (p)

23/09/2022

Η FIFA ανακοίνωσε σήμερα ότι, όλοι οι ποδοσφαιριστές των 32 ομάδων που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του Μουντιάλ 2022 (20/11-18/12), θα μπορούν να μαθαίνουν τα δεδομένα της απόδοσής τους, μέσα από μια ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή που αναπτύχθηκε από την παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου, η οποία επιτρέπει στους ποδοσφαιριστές πρόσβαση σε αναλύσεις και πληροφορίες.

Η εφαρμογή έχει δημιουργηθεί μετά από παρότρυνσης των παικτών, μέσω της FIFPRO (διεθνής ομοσπονδία επαγγελματιών ποδοσφαιριστών).

Ενώ τέτοια δεδομένα και μετρήσεις είναι ευρέως διαθέσιμα σε παίκτες σε κορυφαίους συλλόγους και εθνικές ομάδες, οι οποίες απασχολούν ομάδες αναλυτών, η νέα εφαρμογή θα διασφαλίσει ότι ομάδες με λιγότερους οικονομικούς πόρους μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση.

Η εφαρμογή θα χρησιμοποιεί στοιχεία,δεδομένα και μετρήσεις απόδοσης, από τους αναλυτές απόδοσης της FIFA.

Οι παίκτες θα έχουν επίσης πρόσβαση σε φωτογραφίες από τους αγώνες και θα μπορούν να τις δημοσιεύσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαζί με στατιστικά και δεδομένα.

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

«Μην σε γ@μ@σ@ πατσαβούρα, π@@τ@ν@, χοντρή»: Αδιανόητος τσακωμός γυναικών μέσα σε συρμό του Προαστιακού! (video)

Καυγάς σε Προαστιακό: Η αλήθεια είναι πως στην μετά covid επόχη ζούμε στην χώρα της παράνοιας. Σαν να μην τσίμπησε όλους μια μύγα τσετσέ. Κάπως έτσι και οι γυναίκες που θα δούμε στο παρακάτω βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ένας επικός τσακωμός μέσα σε συρμό του Προαστικού με…

Συγκινεί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή, μετά την περιπέτεια με την υγεία του (video)

Στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στην Κύπρο βρέθηκε χθες (3/9) ο Δημήτρης Σταρόβας, στην πρώτη του εμφάνιση πάνω στη σκηνή μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάιο. Αφορμή στάθηκαν τα 33 χρόνια από την ίδρυση του συγκροτήματος «Άγαμοι Θύται». Ο Τάσος Τρύφωνος, που ήταν μεταξύ των θεατών, απαθανάτισε με το κινητό…