Μπακοδήμου για Καινούργιου: «Αυτή τη στιγμή είναι η πιο ακριβοπληρωμένη στην τηλεόραση»

17/02/2024

«Είναι η πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια αυτή τη στιγμή» δήλωσε η Μαρία Μπακοδήμου, σχολιάζοντας την ιστορία που διηγήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλου, ότι ο γνωστός παρουσιαστής στα ξεκινήματά της, είχε πει ότι δεν κάνει για τη δουλειά αυτή.

Το βίντεο με το απόσπασμα της ιστορίας που διηγήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου έπαιξε στην εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ, με την Μαρία Μπακοδήμου να σχολιάζει: «νομίζω ότι είναι η πιο ακριβοπληρωμένη στην τηλεόραση».

«Χωρίς να έχει ξεκινήσει ο άλλος; Φυσικά και έχει κάνει μεγάλη εξέλιξη. Αυτή τη στιγμή δεν είναι η πιο ακριβοπληρωμένη η Κατερίνα Καινούργιου;

Πέρα από το συμβόλαιό της, και από τα εμπορικά. Νομίζω ότι είναι η πιο ακριβοπληρωμένη στην τηλεόραση. Δεν είμαι και στο πορτοφόλι της, αλλά αυτό που ακούω από την αγορά.

Είπε ότι αυτό την πείσμωσε. Εμένα αν έρθει το παιδί μου να με ρωτήσει αν κάνει γι’ αυτή τη δουλειά, δε μπορώ να του πω πριν βγει, του κόβω τα φτερά.

 

Καριέρα δε κάνουν οι ταλαντούχοι, πόσοι ηθοποιοί έχουν μεγάλο ταλέντο και τελικά καριέρα κάνουν όσοι δουλεύουν σκληρά» είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

To άρθρο Μπακοδήμου για Καινούργιου: «Αυτή τη στιγμή είναι η πιο ακριβοπληρωμένη στην τηλεόραση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…