Γιατί οι γυναίκες προτιμούν τους μουσάτους;

29/09/2022

Το μούσι μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή.. πως θα γίνει αυτό; Διάβασε το άρθρο παρακάτω και θα πετάξεις σίγουρα το ξυραφάκι σου!

Ήξερες ότι μπορείς απλά με ένα καλοσχεδιασμένο μούσι να μεταμορφωθείς σε καρδιοκατακτητή. Και αυτό γιατί και επιστημονικά πλέον στις γυναίκες αρέσουν οι μουσάτοι.

Έρευνα που διεξήγαγε το πανεπιστήμιο του Σαιντ Άντριους της Σκοτίας έδειξε ότι ένα μούσι δεν είναι απλά ένα μάτσο τρίχες αλλά πόλος έλξης για πολλές γυναίκες. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν βάζοντας 700 εθελοντές και από τα δυο φύλα να διαλέξουν από τα πορτρέτα 37 αντρών και να τα βαθμολογήσουν! το αποτέλεσμα ομόφωνο… Ένας άντρας με μούσια ήταν πιο γοητευτικός από έναν ξυρισμένο.

Οι Dr. Anthony Lee και Sean Talamas, επικεφαλής της έρευνας δήλωσαν: «Διαπιστώσαμε ότι σύμφωνα με τις γυναίκες το να έχει ένας άντρας ένα πυκνό -μελαχρινό κατά προτίμηση- μούσι του προσθέτει πόντους αρρενωπότητας και τεστοστερόνης. Συγκεκριμένα, δίνει την εντύπωση ότι είχε υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης ήδη από την εφηβεία. Πώς; Τα γένια προσθέτουν όγκο και δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι έχεις γωνίες και θεληματικό πηγούνι. Κι επειδή οι γυναίκες αγαπούν αυτά τα δύο, λατρεύουν κατ’ επέκταση και τα μούσια»

Όπως πολύ καλά καταλαβαίνεις όμως δεν πάνε όλα σε όλους. Ένα αδύνατο πρόσωπο με μικρό πιγούνι επιβάλλει το μεγάλο μούσι, ενώ ένα θεληματικό πιγούνι, με πυκνό μούσι και τροφαντά μάγουλα κάτι διακριτικότερο! Ξεκίνα τους πειραματισμούς για να βρεις και εσύ το μέγεθος και το σχήμα που σου ταιριάζει ώστε να τρελαίνεις τις γυναίκες.

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Παναθηναϊκός: Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν με τους εκατομμύρια followers και τη χρυσή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση

Ο Τσεντί Οσμάν είναι το νέο απόκτημα του Πανθηναϊκού AKTOR και από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Oχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με το μπάσκετ. Πρώτος σημαντικός σταθμός…

Ά. Πορτοσάλτε για Στ. Κασσελάκη: «Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι, πήρε ένα κόμμα και το κόμμα τον πέταξε έξω»

Άρης Πορτοσάλτε και Βαγγέλης Παπαδημητρίου σχολιάζουν τα μέτρα της ΔΕΘ, όπως ανακοινώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για την πραγματοποίηση εκλογής προέδρου μετά από σχετική πρόταση μομφής.…