Τίναξε την μπάνκα ο προπονητής χάντμπολ – Δεν το πίστευε ο Αρναούτογλου

27/09/2022

Προπονητής χάντμπολ συμμετείχε στο παιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» και παρόλο που είχε την τύχη με το μέρος του, αποφάσισε να σταματήσει χάνοντας το ποσό των 30.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα ο κ. Στέλιος Αλεπουδέας, ο οποίος μάλιστα έχει εργαστεί τόσο στην ΑΕΚ όσο και στην Εθνική Ελλάδας, όντας στο τιμ του Γιάννη Αρβανίτη, κατάφερε να απαντήσει σωστά σε μία σειρά από ερωτήσεις, ακόμα και αυτές που δεν ήταν σίγουρος, φτάνοντας στο υψηλότερο επίπεδο που έχει φτάσει ποτέ παίκτης στο παιχνίδι του Ant1.

Φτάνοντας όμως στην ερώτηση για τα 30.000 ευρώ δεν ήταν σίγουρος για την σωστή απάντηση και πήρε την απόφαση να σταματήσει.

Ωστόσο, αφότου σταμάτησε ο ίδιος κατάφερε να βρει τη σωστή απάντηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να μην μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Βέβαια, να αναφέρουμε πως ο παίκτης κατάφερε να κερδίσει το ποσό των 20.000 ευρώ.

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

«Μην σε γ@μ@σ@ πατσαβούρα, π@@τ@ν@, χοντρή»: Αδιανόητος τσακωμός γυναικών μέσα σε συρμό του Προαστιακού! (video)

Καυγάς σε Προαστιακό: Η αλήθεια είναι πως στην μετά covid επόχη ζούμε στην χώρα της παράνοιας. Σαν να μην τσίμπησε όλους μια μύγα τσετσέ. Κάπως έτσι και οι γυναίκες που θα δούμε στο παρακάτω βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ένας επικός τσακωμός μέσα σε συρμό του Προαστικού με…

Συγκινεί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή, μετά την περιπέτεια με την υγεία του (video)

Στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στην Κύπρο βρέθηκε χθες (3/9) ο Δημήτρης Σταρόβας, στην πρώτη του εμφάνιση πάνω στη σκηνή μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάιο. Αφορμή στάθηκαν τα 33 χρόνια από την ίδρυση του συγκροτήματος «Άγαμοι Θύται». Ο Τάσος Τρύφωνος, που ήταν μεταξύ των θεατών, απαθανάτισε με το κινητό…