Η Νάταλι Πόρτμαν απειλείται από τους… YouTubers

23/02/2024

Γειωμένη στην πραγματικότητα και είναι απόλυτα ok με αυτό, είναι η Νάταλι Πόρτμαν όταν δηλώνει ότι περισσότερο διάσημοι είναι οι YouTubers και όχι οι κινηματογραφικοί αστέρες.

Η βραβευμένη με Όσκαρ, Νάταλι Πόρτμαν, πιστεύει πως ο κινηματογράφος που υπήρξε κάποτε ως πρωταρχική μορφή ψυχαγωγίας βρίσκεται σε «πτωτική τροχιά» ενώ αντιθέτως οι YouTubers κερδίζουν έδαφος.

«Αν ρωτήσετε κάποιον στην ηλικία των παιδιών μου για αστέρες του κινηματογράφου, δεν γνωρίζει κανέναν σε σύγκριση με τους αστέρες του YouTube», δηλώνει σχετικά.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Vanity Fair, εκτίμησε ότι «υπάρχει κάτι απελευθερωτικό σε αυτό, το να μην είναι η τέχνη σου δημοφιλής τέχνη». «Μπορείς πραγματικά να εξερευνήσεις ό,τι σε ενδιαφέρει. Ασχολείσαι πολύ περισσότερο για το πάθος παρά για εμπορικότητα. Και αυτό που είναι ενδιαφέρον, επίσης, είναι να προσέχουμε μην γίνει κάτι ελιτίστικο» σημείωσε.

«Υπάρχει επίσης αυτός ο εκδημοκρατισμός της δημιουργικότητας, ο καθένας μπορεί να κάνει πράγματα και απίστευτα ταλέντα να εμφανιστούν» παρατήρησε η ηθοποιός τονίζοντας ότι η προσβασιμότητα είναι απίστευτη.

«Αν ζούσε κάποιος σε μια μικρή πόλη, ίσως να μην είχε πρόσβαση στον σπουδαίο κινηματογράφο τέχνης. Τώρα αν έχει σύνδεση στο διαδίκτυο, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ο,τιδήποτε» ανέφερε.

To άρθρο Η Νάταλι Πόρτμαν απειλείται από τους… YouTubers δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​  

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…