Δημήτρης Πανόπουλος: Αυτά που έλεγε ο Σωτήρης Τσαφούλιας με πονούσαν περισσότερο ως δημοσιογράφο

23/02/2024

“Συμφωνούσα στα περισσότερα που είπε ο κύριος Τσαφούλιας” ομολογεί ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Ο Δημήτρης Πανόπουλος παραχώρησε δηλώσεις την κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σου Σου, το πρωινό της Παρασκευής, εστιάζοντας στα πρόσφατα σχόλια του Σωτήρη Τσαφούλια στο «Καλύτερα δε Γίνεται» για τα όρια της σάτιρας.

«Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα βάλει όρια σε κανέναν. Και δεν μου αρέσουν και τα όρια. Ίσα ίσα που νομίζω πως οι παραγωγικές συζητήσεις γίνονται εκεί όπου υπάρχει αντίθεση.

Πρέπει να υπάρχει μία θέση Α και μία θέση Β, για να προκύψει μία σύνθεση και να υπάρξει παραγωγικός διάλογος» τόνισε αρχικά ο νεαρός δημοσιογράφος και συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού. 

«Συμφωνούσα στα περισσότερα που είπε ο κύριος Τσαφούλιας. Ως δημοσιογράφος, μπορώ να σου πω ότι αυτά που έλεγε με πονούσαν περισσότερο, γιατί όντως κάποια θέματα όπως αυτά θίγονται δύσκολα στην τηλεόραση».

«Αν κάποιος νομίζει ότι θίγεται σε μία αντιπαράθεση μεταξύ δύο προσώπων, μπορεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, όπως κάθε Έλληνας πολίτης, και να βρει το δίκιο του.

Αν αποφασίσει κάτι τέτοιο η Δικαιοσύνη, θα ξέρουμε ότι αυτός ο δρόμος δύσκολα ακολουθείτε χωρίς επιπτώσεις» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Δημήτρης Πανόπουλος στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη.

To άρθρο Δημήτρης Πανόπουλος: Αυτά που έλεγε ο Σωτήρης Τσαφούλιας με πονούσαν περισσότερο ως δημοσιογράφο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…