Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την Τραϊάνα Ανανία: Εργαζόμενοι δεν θέλουν να τη βλέπουν

27/02/2024

Τα όσα δήλωσε η Τραϊάνα Ανανία για τον Γιώργο Κιμούλη εξόργισαν τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος ξέσπασε κατά τη διάρκεια συζήτησης στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Δεν θέλω καν να θυμάμαι εκείνη την ώρα. Δεν με αφορά καθόλου», είπε η Τραϊάνα Ανανία όταν τη ρώτησαν για τη θεατρική της συνύπαρξη με τον Γιώργο Κιμούλη. Και ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έκρυψε την άποψή του.

«Τη συγκεκριμένη ηθοποιό εγώ δεν τη γνώριζα, την έμαθα από εδώ μέσα και μάλιστα έχει έρθει καλεσμένη δύο φορές, υπάρχουν άνθρωποι, απλοί εργαζόμενοι που δεν θέλουν να τη βλέπουν», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Αν εγώ είμαι “δυστροπάτζα”, μπορεί να λέω ότι δεν θέλω να το θυμάμαι. Ρώτα τους ανθρώπους του χώρου και θα πάρεις μόνο μία απάντηση και το λέω για να δούμε πώς αντιλαμβάνονται μερικοί άνθρωποι τον ρόλο τους σε σχέση με τους συνεργάτες τους», συνέχισε.

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να υπερασπιστεί την Τραϊάνα Ανανία, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έγινε ακόμη πιο… έξαλλος.

«Αυτή τη στιγμή μου λες ότι λέω ψέματα; Θα σου φέρω στο διάλειμμα δέκα ανθρώπους, όχι έναν. Αν το θεωρείς αντιδεοντολογικό, παίρνω εγώ την ευθύνη αλλά είναι αλήθεια!

Έχει έρθει δύο φορές καλεσμένη. Μετά την πρώτη φορά συζητιόταν συνεχώς και μετά τη δεύτερη φορά ήθελαν να αλλάξουν χώρο οι άνθρωποι. Αφήστε με, ξέρω τι λέω! Υπάρχουν και επιθετικοί προσδιορισμοί που δεν θα τους πω!», συνέχισε την τοποθέτησή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 

«Αυτό που εξηγώ είναι ότι, εάν πάω εγώ να βρω τον Κιμούλη, τον τζαρτζάρω, στέκομαι στα νύχια και είμαι τοξικός απέναντί του, θα αντιμετωπίσω έναν Κιμούλη πάρα πολύ αυστηρό. Αν πάω με σεβασμό, θα δω έναν Κιμούλη που θα είναι ευεργετική βροχή. Τα είπα όλα. Εγώ ψέματα εδώ πέρα δεν λέω!», κατέληξε.

To άρθρο Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την Τραϊάνα Ανανία: Εργαζόμενοι δεν θέλουν να τη βλέπουν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…