Η κόρη του Πύρρου Δήμα, Μαρία, άλλαξε το επώνυμό της στα social media

06/04/2024

«Σύννεφα» στη σχέση με τον πατέρα της ή ανάγκη να έχει όσο το δυνατόν πιο κοντά την αείμνηστη μητέρα της; Η Μαρία, κόρη του Πύρρου Δήμα από τον γάμο του με την Αναστασία, αποφάσισε να αλλάξει το επώνυμό της στα social media.

Πλέον, η δεύτερη κόρη του Πύρρου Δήμα, έχει το επίθετο Σδούγκου στο Facebook και όχι το Δήμα. Σδούγκου ήταν το επώνυμο της μητέρας της, Αναστασίας, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια, νικημένη από τον καρκίνο.

Η Μαρία Δήμα μένει στις ΗΠΑ, όπου σπουδάζει.

«Την κόρη μου την Μαρία, μετά τη γέννησή της έκανα σχεδόν 6 μήνες να την ξαναδώ, λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων», έχει πει ο Πύρρος Δήμας σε συνέντευξή του.

Η αλλαγή του επιθέτου της Μαρίας Δήμα έρχεται λίγο καιρό αφού ο Πύρρος Δήμας είχε πει σε συνεντεύξεις του ότι στην αρχή, τα μεγαλύτερα παιδιά του, δεν δέχτηκαν με τον θερμότερο τρόπο τη σχέση του με την Αφροδίτη Σκαφίδα.

Η Αναστασία Σδούγκου, πρώτη σύζυγος του Πύρρου Δήμα και μητέρα των τεσσάρων παιδιών τους, έφυγε από τη ζωή, ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

«Η Αναστασία έπαιξε σε όλα τεράστιο ρόλο στη ζωή μου. Θεωρώ ότι μεγαλώσαμε μαζί και κάναμε πολλά πράγματα μαζί, που άλλοι άνθρωποι δεν θα τα έκαναν ούτε σε τρεις ζωές. Μου χάρισε τέσσερα υπέροχα παιδιά… Πολλά μου χάρισε», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του ο Πύρρος Δήμας.

«Η μεγάλη μου κόρη είναι εδώ, ο Βίκτωρας και η Μαρία είναι Αμερική σπουδάζουν και ο Νικόλας είναι εδώ. Όλοι κάνουν αθλητισμό, τον έχουν κάνει τρόπο ζωής.

«στην αρχή της σχέσης με την Αφροδίτη υπήρχε μια δυσκολία με τα παιδιά, δεν ήταν εύκολο όταν ένα παιδί έχει χάσει τη μαμά του. Είχα πει εγώ σε κάποια συνέντευξη ότι τα παιδιά όταν έμαθαν για την σχέση μου με την Αφροδίτη στεναχωρήθηκαν. Αυτό σιγά σιγά περνάει. Είναι κάποια πράγματα που θέλουν ισορροπία», είπε πρόσφατα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η ο Πύρρος Δήμας.

  

Όταν έκανα σχέση με την Αφροδίτη, μίλησα στα παιδιά μου. Τους είπα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που με κάνει χαρούμενο. Πρέπει να επικοινωνείς με τα παιδιά σου. Δεν είναι όλα ρόδινα. Ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα. Γνωριστήκαμε, βγήκαμε έξω. Δε μπορώ να πω ότι το δέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά. Είναι φυσιολογικό όμως. Είναι κάποια πράγματα που θέλουν τον χρόνο τους, κι εγώ ήθελα τον χρόνο μου», είχε πει σε άλλη συνέντευξή του ο Πύρρος Δήμας.

To άρθρο Η κόρη του Πύρρου Δήμα, Μαρία, άλλαξε το επώνυμό της στα social media δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​  

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…