«Η γυναίκα βγήκε δεμένη και μελανιασμένη στο παράθυρο» – Μαρτυρία σοκ για την άγρια ληστεία και τον ξυλοδαρμό ζευγαριού στη Βούλα

08/04/2024

Συγκλονισμένοι είναι οι γείτονες του ζευγαριού στη Βούλα, που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αδίστακτους ληστές. 

Κάτοικος της περιοχής μίλησε στο newsit.gr για τη ληστεία του ζευγαριού στη Βούλα και περιέγραψε πως η γυναίκα βγήκε χτυπημένη και με δεμένα τα χέρια στο μπαλκόνι ζητώντας βοήθεια.

Όπως είπε πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αγαπητό ζευγάρι στη γειτονιά και σημείωσε πως και οι δύο είναι μελανιασμένοι. 

Η ίδια σημείωσε: «Όταν φύγαν οι ληστές, βγήκε στο παράθυρο δεμένη και την πήρε το ασθενοφόρο, ήρθε και η αστυνομία. Ήταν χτυπημένη, μελανιασμένη».

Στη συνέχεια είπε πως το ζευγάρι έχει μία κόρη και επεσήμανε πως πρωταρχικό μέλημα της γειτονιάς είναι η υγεία του ηλικιωμένου ζεύγους. 

Το χρονικό

Οι δύο ληστές μπήκαν από το παράθυρο μπαλκονόπορτας και αφού χτύπησαν τον 86χρονο νευροχειρουργό και την 73χρονη σύζυγό του και αναισθησιολόγο, έφυγαν έχοντας αρπάξει άγνωστο χρηματικό ποσό.

Οι δράστες ακινητοποίησαν τους δύο ηλικιωμένους, τραυματίζοντάς τους στο κεφάλι και έδεσαν με tire-up τον στα πόδια τον 86χρονο, ενώ κλείδωσαν την 73χρονη σε αποθήκη. 

Αφού ερεύνησαν τους χώρους της μονοκατοικίας αφαίρεσαν από χρηματοκιβώτιο άγνωστο χρηματικό ποσό, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμη ένα χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η γυναίκα στη συνέχεια κατάφερε να βγει στο μπαλκόνι και να καλέσει σε βοήθεια. 

To άρθρο «Η γυναίκα βγήκε δεμένη και μελανιασμένη στο παράθυρο» – Μαρτυρία σοκ για την άγρια ληστεία και τον ξυλοδαρμό ζευγαριού στη Βούλα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…