Πως βγαίνει στο σπίτι του Καραπιάλη σε πλειστηριασμό. Όλες οι λεπτομέρειες

30/09/2022

Μία ιδιαίτερη δύσκολη περίοδο στη ζωή του περνάει ο πάλαι ποτέ άσσος των ελληνικών γηπέδων, ο Βασίλης Καραπιάλης. Ο βιρτουόζος της μπάλας, ο οποίος φόρεσε την φανέλα της Εθνικής μας ομάδας 21 φορές, οδήγησε την Λάρισα στην κατάκτηση του μοναδικού της πρωταθλήματος το 1988, με την οποία είχε 145 εμφανίσεις πετυχαίνοντας 29 γκολ, ενώ πανηγύρισε 4 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα με τον Ολυμπιακό, κάνοντας 229 συμμετοχές και σκοράροντας 61 φορές, ζει την δική του περιπέτεια.

Σταματώντας την ενεργό δράση το 2000, ο Καραπιάλης παρέμεινε στην ομάδα του λατρεύτηκε όσο λίγοι, τον Ολυμπιακό, με πολλούς να τον τοποθετούν στην ίδια θέση με τον Θρυλικό, Γιώργο Δεληκάρη, δύο από τα καλύτερα δεκάρια που φόρεσαν ποτέ την φανέλα της ομάδας του Πειραιά. Έμεινε κοντά στα παιδιά των ακαδημιών των ερυθρόλευκων, θέλοντας να τους δείξει κάποια από τα μυστικά της μπάλας που γνώριζε και διετέλεσε σκάουτερ αλλά και προπονητής της ομάδας Νέων. Αργότερα δημιούργησε τη δική του ακαδημία, το “Καραπιάλης Club” σε έναν ανάλογο χώρο με εγκαταστάσεις ποδοσφαίρου 5χ5, στο Χαλάνδρι. Μία επένδυση η οποία όμως αποδείχθηκε, σε βάθος χρόνου, ότι τον οδήγησε σε οικονομικό αδιέξοδο, αφού αναγκάστηκε να βάλει λουκέτο λόγω χρεών το 2019.

Ο Λαρισαίος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, στα 57 του χρόνια πλέον, βρίσκεται αντιμέτωπος με τους πλειστηριασμούς για ακίνητά του στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Συγκεκριμένα για τις 22 Φεβρουαρίου 2023, με επισπεύδουσα την doValue, έχει προγραμματιστεί ηλεκτρονικός πλειστηριασμός για δύο διαμερίσματα και δύο θέσεις στάθμευσης, σε πολυκατοικία στη Λάρισα, την ιδιαίτερα πατρίδα του, που είχαν αγοραστεί το 1999. Τα διαμερίσματα εβδόμου ορόφου είναι 116,60 τ.μ., και 120,55 τ.μ. και βγαίνουν με τιμή εκκίνησης 125.000 ευρώ και 137.000 ευρώ, ενώ οι θέσεις στάθμευσης με 8.000 ευρώ η καθεμιά.

Συνολικό χρέος δηλαδή στις 270.000 ευρώ. Μία εξέλιξη που φαινόταν αναπόφευκτη αφού ο Καραπιάλης δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει δάνεια που είχε πάρει τα τελευταία χρόνια και αποδείχθηκε ότι το ταλέντο που είχε στο ποδόσφαιρο, δεν τον ακολούθησε και στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Πάντως στο άκουσμα της είδησης αρκετός κόσμος (μεταξύ των οποίων και δικηγόροι) έχουν ενδιαφερθεί για να σταθούν στο πλευρό του και να τον βοηθήσουν να ξεφύγει από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Παναθηναϊκός: Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν με τους εκατομμύρια followers και τη χρυσή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση

Ο Τσεντί Οσμάν είναι το νέο απόκτημα του Πανθηναϊκού AKTOR και από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Oχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με το μπάσκετ. Πρώτος σημαντικός σταθμός…

Ά. Πορτοσάλτε για Στ. Κασσελάκη: «Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι, πήρε ένα κόμμα και το κόμμα τον πέταξε έξω»

Άρης Πορτοσάλτε και Βαγγέλης Παπαδημητρίου σχολιάζουν τα μέτρα της ΔΕΘ, όπως ανακοινώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για την πραγματοποίηση εκλογής προέδρου μετά από σχετική πρόταση μομφής.…