Αντιδράσεις για τη διακόσμηση με εικόνες γυναικών στις ανδρικές τουαλέτες του νέου γηπέδου της ΑΕΚ

29/09/2022

Τις τελευταίες ημέρες, εικόνες από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και, ανάμεσα σε αυτές, μία φωτογραφία από τις ανδρικές τουαλέτες του γηπέδου, που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στα social media. Όπως φαίνεται, τον τοίχο κοσμούν εικόνες γυναικών με τα βλέμματα τους στραμμένα στους ανδρικούς ουρητήρες.

Η απάντηση της ΑΕΚ

«Αυτά τα έργα δεν έχουν ολοκληρωθεί, μπήκε τώρα κάποιος έβγαλε κάποια βίντεο. Δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση γι’ αυτό το θέμα αυτή τη στιγμή. Ούτε ξέρω από πότε είναι αυτές οι φωτογραφίες», ανέφεραν στη LiFO από το Γραφείο Τύπου της ΑΕΚ.

«Πολλές φορές έχουμε αντιμετωπίσει τέτοιου είδους προβλήματα γιατί για ένα διάστημα ήταν και εύκολη η πρόσβαση στο γήπεδο μέχρι να το κλείσουμε. Έβγαζαν φωτογραφίες, τα είχαν βγάλει ως δεδομένα και άλλα πράγματα που δεν υπήρχαν, τελικά στην πορεία», πρόσθεσε η ίδια πηγή, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξει τελείως ο διάκοσμος στις ανδρικές τουαλέτες.

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Παναθηναϊκός: Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν με τους εκατομμύρια followers και τη χρυσή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση

Ο Τσεντί Οσμάν είναι το νέο απόκτημα του Πανθηναϊκού AKTOR και από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Oχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με το μπάσκετ. Πρώτος σημαντικός σταθμός…

Ά. Πορτοσάλτε για Στ. Κασσελάκη: «Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι, πήρε ένα κόμμα και το κόμμα τον πέταξε έξω»

Άρης Πορτοσάλτε και Βαγγέλης Παπαδημητρίου σχολιάζουν τα μέτρα της ΔΕΘ, όπως ανακοινώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για την πραγματοποίηση εκλογής προέδρου μετά από σχετική πρόταση μομφής.…