«Δεν χτυπούσαν το παιδί, οι μώλωπες είναι από το παιχνίδι με τον αδερφό του» λέει η γιαγιά του βρέφους από την Κω

22/04/2024

Ξεσπά η γιαγιά του ενός έτους μωρού στην στην Κω που πέθανε το βράδυ του Σαββάτου (20.04.2024).

Μιλώντας στο TLIVE, η γιαγιά του μωρού από την Κω απορρίπτει το ότι οι γονείς του το χτυπούσαν και πως από αυτό υπήρχαν μώλωπες πάνω του. 

Γείτονες του ζευγαριού είχαν αναφέρει πως αρκετές φορές είχαν δει την 20χρονη μητέρα χτυπημένη, με τις μαρτυρίες για καυγάδες του ζευγαριού να είναι πολλές.

«Ο άντρας της, ο σύζυγος, την κακοποιούσε. Κάποιες φορές την είχαμε δει στη γειτονιά να φέρει και η ίδια κάποιους μώλωπες, σημάδια τα οποία δεν δικαιολογούσε», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Ωστόσο η γιαγιά του παιδιού αναφέρει πως δεν το χτυπούσαν οι γονείς του, και πως οι μώλωπες ήταν από το παιχνίδι με το αδερφάκι του, που είναι 3 χρονών.

Το χρονικό 

Υπενθυμίζεται πως το Σάββατο 20 Απριλίου λίγο πριν τις 20:00 όταν η μητέρα διαπίστωσε πως το βρέφος δεν έχει τις αισθήσεις του και κάλεσε το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο έφτασε στις 8 και 25 και επτά λεπτά αργότερα, μεταφέρθηκε το βρέφος στο νοσοκομείο, όπου στις εννέα παρά τέταρτο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το βρέφος στην Ρόδο δεν διαπίστωσε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης. Έκρινε ότι ο θάνατος προήλθε από ασφυξία λόγω της άπεπτης τροφής και πως οι εκδορές, που αυτό έφερε, προέρχονται πιθανώς από παλαιότερα χτυπήματα.

Οι γονείς που βρίσκονται υπό κράτηση προσπάθησαν να εξηγήσουν τα σημάδια που έφερε στο κορμάκι του το βρέφος επισημαίνοντας πως οφείλονταν σε μικροατυχήματα και χτυπήματα από τον δίχρονο αδελφό του.

 

To άρθρο «Δεν χτυπούσαν το παιδί, οι μώλωπες είναι από το παιχνίδι με τον αδερφό του» λέει η γιαγιά του βρέφους από την Κω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…