Παντρεύτηκε η «Άσπα» του Σασμού – Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο της με τον Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου

27/04/2024

Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο της Βέρας Μακρομαρίδου και του Αλέξανδρου Παπατριανταφύλλου είδαν το φως της δημοσιότητας με το ζευγάρι να λάμπει από ευτυχία.

Η «Άσπα» της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός», Βέρα Μακρομαρίδου, βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του ηθοποιού Αλέξανδρου Παπατριανταφύλλου με τον οποίο ανέβηκαν τα σκαλιά του δημαρχείου Καισαριανής. Οι δύο ηθοποιοί, πιο ευτυχισμένοι από ποτέ έκαναν το μεγάλο βήμα στη σχέση τους χτες Παρασκευή 26 Απριλίου 2024.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Καισαριανής ενώ αμέσως μετά, το ζευγάρι μαζί με τους ελάχιστους καλεσμένους του βρέθηκε στο ουζερί που διατηρεί στην ίδια περιοχή.

Μάλιστα, στα social media ανέβηκαν και κάποιες φωτογραφίες από τον γάμο τους στις οποίες βλέπουμε τη Βέρα Μακρομαρίδου και τον Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου να λάμπουν από ευτυχία.

Φίλοι και καλεσμένοι των ηθοποιών ανέβασαν φωτογραφίες από τη μεγάλη μέρα του γάμου:

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2020 όταν συμμετείχε στην ίδια θεατρική παράσταση κι εκ τότε είναι αχώριστο.

To άρθρο Παντρεύτηκε η «Άσπα» του Σασμού – Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο της με τον Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​  

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…