Συγκλονίζει ο αδερφός της 77χρονης που κάηκε από τη φωτιά στο διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή – «Στην τηλεόραση είδα το σπίτι της»

05/05/2024

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο αδερφός της 77χρονης που έχασε τη ζωή της από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα που έμενε, στον τέταρτο όροφο, στην Αγία Παρασκευή.

Χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του για τον τραγικό θάνατο της αδερφής του ανήμερα το Πάσχα από φωτιά στο διαμέρισμά της στην Αγία Παρασκευή είπε πως «είχε πάει εκκλησία, εξομολογήθηκε, κοινώνησε και είναι στον παράδεισο».

Ακόμη τόνισε πως ή άτυχη γυναίκα έμενε μόνη της και πως «είδα στην τηλεόραση και κατάλαβα ότι είναι το σπίτι της αδελφής μου, από εκεί και πέρα, πήρα την Πυροσβεστική και έφτασα σχεδόν αμέσως εδώ»!

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 5.30 τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα (05/05/2024) σε διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή.

Στο διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή μετά από έρευνες της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής που έφτασε άμεσα στο σημείο εντοπίστηκε μια ηλικιωμένη γυναίκα νεκρή. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φαίνεται πως παγιδεύτηκε στο σπίτι και δεν κατάφερε να απομακρυνθεί εγκαίρως.

Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής, το ειδικό βραχιονοφόρο όχημα και 16 πυροσβέστες, οι οποίοι προσπάθησαν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.

Η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε είτε από θερμαντικό σώμα είτε από κάποιο βραχυκύκλωμα, με την Πυροσβεστική να ερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.
 

To άρθρο Συγκλονίζει ο αδερφός της 77χρονης που κάηκε από τη φωτιά στο διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή – «Στην τηλεόραση είδα το σπίτι της» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…