Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ

19/05/2024

Πρωταθλητής Ελλάδας για 4η φορά στην Ιστορία του στέφθηκε ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του με 2-1 επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στην 10η και τελευταία αγωνιστική των playoffs.

Ο ΠΑΟΚ έκανε εκπληκτικό φίνις στη σεζόν. Με 4/4 νίκες, σε παιχνίδια ντέρμπι, σε παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων, έκοψε πρώτος το νήμα και πανηγύρισε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Η τέταρτη από αυτές τις νίκες ήταν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” απέναντι στον Άρη με τους Πρωταθλητές να παίζουν και με παίκτη λιγότερο από το 79’ και μετά (λόγω της αποβολής του Μιχαηλίδη), να κρατάνε το προβάδισμα που είχαν με το γκολ του Τάισον και να πανηγυρίζουν τη νίκη και το Πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με τον Μπράντον στο 30’ και έκλεισε με 0-1 το ημίχρονο. Ο Άρης ισοφάρισε με τον Μορόν στο 47’ και στο 62’ ο Τάισον έκανε το 1-2.

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

«Μην σε γ@μ@σ@ πατσαβούρα, π@@τ@ν@, χοντρή»: Αδιανόητος τσακωμός γυναικών μέσα σε συρμό του Προαστιακού! (video)

Καυγάς σε Προαστιακό: Η αλήθεια είναι πως στην μετά covid επόχη ζούμε στην χώρα της παράνοιας. Σαν να μην τσίμπησε όλους μια μύγα τσετσέ. Κάπως έτσι και οι γυναίκες που θα δούμε στο παρακάτω βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ένας επικός τσακωμός μέσα σε συρμό του Προαστικού με…

Συγκινεί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή, μετά την περιπέτεια με την υγεία του (video)

Στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στην Κύπρο βρέθηκε χθες (3/9) ο Δημήτρης Σταρόβας, στην πρώτη του εμφάνιση πάνω στη σκηνή μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάιο. Αφορμή στάθηκαν τα 33 χρόνια από την ίδρυση του συγκροτήματος «Άγαμοι Θύται». Ο Τάσος Τρύφωνος, που ήταν μεταξύ των θεατών, απαθανάτισε με το κινητό…