Μπέος: “Θεμιτό εάν έδωσε πριμ ο Μελισσανίδης στον Άρη όπως ακούστηκε”

21/05/2024

Συνέντευξη στον Metropolis 95.5 παραχώρησε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος αναφέρθηκε στο ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ και τον… Μελισσανίδη! Ακόμη εξέφρασε και την επιθυμία του να κερδίσει ο Παναθηναϊκός τον τελικό Κυπέλλου στο Παναθεσσαλικό.

“Είναι θεμιτό εάν έδωσε πριμ ο Μελισσανίδης, όπως ακούστηκε. Άλλα πράγματα δεν είναι θεμιτά. Δεν ήταν κακό. Στην Ισπανία και στην Αγγλία υπάρχει διάταξη που το επιτρέπει. Γιατί να το κρύψεις άλλωστε; Άλλα πράγματα δεν είναι ωραία. Ο κόσμος του Άρη θα πρέπει να κρίνει τέτοιες ενέργειες.

Για τον διαιτητή δεν υπάρχει καν κόκκινη κάρτα στον Μιχαηλίδη. Θέλω να μείνω στο θέμα με το πριμ. Προφανώς όποιος έταξε το πριμ, δεν είχε εμπιστοσύνη στον Καρυπίδη, γιατί προφανώς θα τα έβαζε παντελόνι. Για αυτό φώναξαν τους παίκτες.

Καλή επιτυχία στον Καρυπίδη, του ζήτησα έναν παίκτη και τον έστειλε στην Κηφισιά. Οταν δεσμεύεσαι, έτσι έχω μάθει στην ζωή μου. Μου είχε πει οτι θα μου δώσει τον Μενέντεζ και τελικά τον έδωσε στην Κηφισιά. Δεν πειράζει. Δεν του κρατάω κακία.

Παλαιότερα ήμουν σκοτωμένος με τον Κούγια. Όμως ο Βόλος πήρε δικηγόρο τον Κούγια. Άλλο τα προσωπικά, άλλο τα επαγγελματικά. Και εγώ χτύπησα την πόρτα του Καρυπίδη για επαγγελματικό θέμα.

Εμάς στον Βόλο οι παίκτες πληρώνονται το αργότερο κάθε δύο του μηνός. Δεν είναι σαν τον Άρη που πληρώνονται κάθε τέσσερις μήνες.

Ας κερδίσει ο καλύτερος. Εγώ όμως προσωπικά θέλω να κερδίσει ο Κόντης και ο Παναθηναϊκός».

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Παναθηναϊκός: Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν με τους εκατομμύρια followers και τη χρυσή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση

Ο Τσεντί Οσμάν είναι το νέο απόκτημα του Πανθηναϊκού AKTOR και από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Oχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με το μπάσκετ. Πρώτος σημαντικός σταθμός…

Ά. Πορτοσάλτε για Στ. Κασσελάκη: «Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι, πήρε ένα κόμμα και το κόμμα τον πέταξε έξω»

Άρης Πορτοσάλτε και Βαγγέλης Παπαδημητρίου σχολιάζουν τα μέτρα της ΔΕΘ, όπως ανακοινώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για την πραγματοποίηση εκλογής προέδρου μετά από σχετική πρόταση μομφής.…