Ζήτησε από τον άνδρα της να ξυριστεί, αλλά δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα -Viral βίντεο, επικά σχόλια

22/05/2024

Η φαινομενικά αθώα απόφαση ενός άνδρα να ξυρίσει τα γένια του για πρώτη φορά μετά από χρόνια άφησε άναυδους χιλιάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Σόφι Κλαρκ αποφάσισε να ανεβάσει ένα βίντεο στο TikTok του πρώην γενειοφόρου συζύγου της, με τη λεζάντα: «Παρακάλεσες τον γενειοφόρο, μακρυμάλλη σύζυγό σου να ξυριστεί για πρώτη φορά μετά από χρόνια και ήταν η χειρότερη ιδέα που έχει σκεφτεί ποτέ άνθρωπος. Πώς το επέτρεψε αυτό ο κουρέας του;».

Το βίντεο τον δείχνει να γυμνάζεται προτού ξυριστεί, καθώς και πλάνα του μετά τη μεγάλη αλλαγή. Το κλιπ, με τίτλο «Ένα έγκλημα για την ανθρωπότητα», έχει προβληθεί πάνω από 38,3 εκατομμύρια φορές και έχει προσελκύσει περισσότερα από 51.000 σχόλια, πολλά από τα οποία συμμερίζονται την απόγνωσή της.

«Κολλήστε τα γένια πάλι πίσω, ω Θεέ μου!» έγραψε κάποιος, με έναν άλλον να σχολιάζει χιουμοριστικά: «Λυπάμαι για την απώλειά σας». «Βάλτε τα πίσω» πρόσθεσε ένας τρίτος, ενώ ένας άλλος σημείωσε: «Από Βίκινγκ μετατράπηκε σε Κέιτ Μος».

Αυτά δεν ήταν τα μόνα σχόλια… Ένας ακόμη αστειεύτηκε: «Βρε κορίτσι… πήγε από το ”Θα κόψω ξύλα για το τζάκι” στο ”Μπορείς να μου ανοίξεις αυτό το βάζο με τις πίκλες;”».

Άλλοι έγραψαν ότι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ήταν το ίδιο άτομο. «Αποκλείεται να είναι ο ίδιος τύπος. Δεν μπορείτε να με πείσετε για το αντίθετο» σχολίασε κάποιος, με έναν άλλον να προσθέτει: «Αυτό… δεν μπορεί… δεν είναι το ίδιο άτομο. Αρνούμαι να το πιστέψω».

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Παναθηναϊκός: Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν με τους εκατομμύρια followers και τη χρυσή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση

Ο Τσεντί Οσμάν είναι το νέο απόκτημα του Πανθηναϊκού AKTOR και από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Oχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με το μπάσκετ. Πρώτος σημαντικός σταθμός…

Ά. Πορτοσάλτε για Στ. Κασσελάκη: «Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι, πήρε ένα κόμμα και το κόμμα τον πέταξε έξω»

Άρης Πορτοσάλτε και Βαγγέλης Παπαδημητρίου σχολιάζουν τα μέτρα της ΔΕΘ, όπως ανακοινώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για την πραγματοποίηση εκλογής προέδρου μετά από σχετική πρόταση μομφής.…