Αυτοκίνητο «μπουκαρε» σε καφετέρια στη Συγγρού και την ισοπέδωσε – Βίντεο και εικόνες καταστροφής

31/05/2024

Ένα τρομακτικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Λεωφόρο Συγγρού τα ξημερώματα της Παρασκευής (31.5.2024) όταν η οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος και «μπούκαρε» με ταχύτητα σε καφετέρια.

Το τροχαίο στη Λεωφόρο Συγγρού σημειώθηκε στο ύψος του Παντείου Πανεπιστημίου. 

Η οδηγός θέλησε να μπει στον παράδρομο, ωστόσο, κάτω από άγνωστες συνθήκες το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε μαγαζί.

Από την πρόσκρουση δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ και η οδηγός του αυτοκινήτου όσο και ο συνοδηγός είναι καλά στην υγεία τους.

Το κατάστημα υπέστη μεγάλες ζημιές.

Η καφετέρια βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Πάντειο και μέσα στην ημέρα γεμίζει με φοιτητές. Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν είχε κόσμο.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

To άρθρο Αυτοκίνητο «μπουκαρε» σε καφετέρια στη Συγγρού και την ισοπέδωσε – Βίντεο και εικόνες καταστροφής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Αποκαλυπτικό πλάνο στη Φάρμα – Βγήκε με μικροσκοπικό στρινγκ μαγιό! (vid)

Φάρμα: Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κάποιες παίκτριες κατάφεραν να ξεχωρίσουν με την εμφάνισή τους, μέσα από αποκαλυπτικά πλάνα! Το γνωστό και πολύ πετυχημένο ριάλιτι του STAR, Η Φάρμα, επέστρεψε στις οθόνες μας και ήδη από το πρώτο επεισόδιο κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ενημέρωσε…

Η Έλενα Τσαβαλιά με δάκρυα στηρίζει τον Μ. Σεφερλή: «Είδα ερπετά να σέρνονται δίπλα σου»

Η Έλενα Τσαβαλιά με δάκρυα στηρίζει τον Μ. Σεφερλή: «Είδα ερπετά να σέρνονται δίπλα σου». Στην τελευταία παράσταση για τα 20 χρόνια Δελφινάριο η σύζυγος του Μ. Σεφερλή ξέσπασε και τον στήριξε δημόσια…