Αναστασία Γιούσεφ: Εξαλλη καταγγέλει ότι την τράβηξαν φωτό ενώ άλλαζε ρούχα σε μαγαζί και τις διέρρευσαν στο ίντερνετ

31/05/2024

Σε έξαλλη κατάσταση καταγράφεται η Αναστασία Γιούσεφ σε σειρά από βίντεο που ανήρτησε στο TikTok καταγγέλοντας ότι την τράβηξαν φωτό εν αγνοία της την ώρα που άλλαζε ρούχα.

Συγκεκριμένα, η γνωστή χορεύτρια εξηγεί ότι έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο φωτογραφίες της από κάμερα ασφαλείας αποθήκης μαγαζιού, όπου η ίδια είχε βρεθεί προκειμένου να αλλάξει ρούχα, πριν ανέβει να χορέψει στη σκηνή.

Η ίδια εξηγεί ότι αδυνατεί να θυμηθεί το μαγαζί από το οποίο διέρρευσαν οι εν λόγω εικόνες, και κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει μαζί της.

Όπως εξηγεί η Αναστασία Γιούσεφ, η ίδια έχει ήδη απευθυνθεί σε δικηγόρο για την υπόθεση, και ξεκαθαρίζει ότι «έχω δει πολλά, αλλά αυτό παραπάει», ενώ καλεί τον άνθρωπο που δημοσίευσε τις εικόνες να τις «κατεβάσει» από το διαδίκτυο.

«Αναρωτιέμαι, δηλαδή, αν τύχαινε να ήμουν γυρισμένη από την μπροστά μεριά, και όχι με την πλάτη, αυτός ο άνθρωπος θα με έβγαζε στο ίντερνετ γυμνή; Πάμε καλά; Αυτό είναι βία», σημειώνει η ίδια, προσθέτοντας ότι «πρέπει να σταματήσει η εκμετάλλευση των γυναικών».

«Αν κάποιος αναγνωρίσει αυτή την αποθήκη, παρακαλώ να μου στείλει μήνυμα. Παρακαλώ για γυναικεία αλληλεγγύη, να σταματήσει αυτό το πράγμα», καταγράφεται να λέει η Αναστασία Γιούσεφ, συμπληρώνοντας ότι αυτό που της συνέβη είναι «ό,τι χειρότερο μπορούν να κάνουν σε έναν άνθρωπο».

Σε τρίτο σχετικό βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο TikTok, η Αναστασία Γιούσεφ ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους πως, μετά από επικοινωνία με τον δικηγόρο της, βρίσκεται πολύ κοντά στο να εντοπίσει τους ανθρώπους που διέρρευσαν τις ακατάλληλες φωτογραφίες της. «Πρόσεχε και σου έρχεται εσένα που το “ανέβασες”, και θα τιμωρηθεί», διαμηνύει η Αναστασία Γιούσεφ.

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Αποκαλυπτικό πλάνο στη Φάρμα – Βγήκε με μικροσκοπικό στρινγκ μαγιό! (vid)

Φάρμα: Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κάποιες παίκτριες κατάφεραν να ξεχωρίσουν με την εμφάνισή τους, μέσα από αποκαλυπτικά πλάνα! Το γνωστό και πολύ πετυχημένο ριάλιτι του STAR, Η Φάρμα, επέστρεψε στις οθόνες μας και ήδη από το πρώτο επεισόδιο κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ενημέρωσε…

Η Έλενα Τσαβαλιά με δάκρυα στηρίζει τον Μ. Σεφερλή: «Είδα ερπετά να σέρνονται δίπλα σου»

Η Έλενα Τσαβαλιά με δάκρυα στηρίζει τον Μ. Σεφερλή: «Είδα ερπετά να σέρνονται δίπλα σου». Στην τελευταία παράσταση για τα 20 χρόνια Δελφινάριο η σύζυγος του Μ. Σεφερλή ξέσπασε και τον στήριξε δημόσια…

Παναθηναϊκός: Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν με τους εκατομμύρια followers και τη χρυσή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση

Ο Τσεντί Οσμάν είναι το νέο απόκτημα του Πανθηναϊκού AKTOR και από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Oχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με το μπάσκετ. Πρώτος σημαντικός σταθμός…

Ά. Πορτοσάλτε για Στ. Κασσελάκη: «Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι, πήρε ένα κόμμα και το κόμμα τον πέταξε έξω»

Άρης Πορτοσάλτε και Βαγγέλης Παπαδημητρίου σχολιάζουν τα μέτρα της ΔΕΘ, όπως ανακοινώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για την πραγματοποίηση εκλογής προέδρου μετά από σχετική πρόταση μομφής.…