YouTuber διώκεται για βίντεο που ανέβασε με ελικόπτερο να πετάει πυροτεχνήματα σε μια Lamporghini -Απίστευτα πλάνα

07/06/2024

Ένας YouTuber αντιμετωπίζει βαριά κατηγορία στις ΗΠΑ αφού φέρεται να σκηνοθέτησε βίντεο όπου εκτόξευε πυροτεχνήματα από ελικόπτερο πάνω σε μια κινούμενη Lamborghini.

Ο δημοφιλής YouTuber από το Λος Άντζελες αντιμετωπίζει κατηγορία για την χρήση εκρηκτικών με τους ομοσπονδιακούς εισαγγελείς να τον κατηγορούν ότι διηύθυνε ένα βίντεο με πυροτεχνήματα που εκτοξεύτηκαν από ένα ελικόπτερο στον αέρα και σε μια Lamborghini που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα.

Ο 24χρονος Suk Min Choi, ο οποίος χρησιμοποιεί επίσης το ψευδώνυμο Άλεξ Τσόι, 24 ετών, συνελήφθη την Τετάρτη και κατηγορείται για μία κατηγορία για την πρόκληση τοποθέτησης εκρηκτικού ή εμπρηστικού μηχανισμού σε αεροσκάφος, ανακοίνωσε την Πέμπτη η Εισαγγελία των ΗΠΑ για την Κεντρική Περιφέρεια της Καλιφόρνιας σε δελτίο τύπου.

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

«Μην σε γ@μ@σ@ πατσαβούρα, π@@τ@ν@, χοντρή»: Αδιανόητος τσακωμός γυναικών μέσα σε συρμό του Προαστιακού! (video)

Καυγάς σε Προαστιακό: Η αλήθεια είναι πως στην μετά covid επόχη ζούμε στην χώρα της παράνοιας. Σαν να μην τσίμπησε όλους μια μύγα τσετσέ. Κάπως έτσι και οι γυναίκες που θα δούμε στο παρακάτω βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ένας επικός τσακωμός μέσα σε συρμό του Προαστικού με…

Συγκινεί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή, μετά την περιπέτεια με την υγεία του (video)

Στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στην Κύπρο βρέθηκε χθες (3/9) ο Δημήτρης Σταρόβας, στην πρώτη του εμφάνιση πάνω στη σκηνή μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάιο. Αφορμή στάθηκαν τα 33 χρόνια από την ίδρυση του συγκροτήματος «Άγαμοι Θύται». Ο Τάσος Τρύφωνος, που ήταν μεταξύ των θεατών, απαθανάτισε με το κινητό…