Ποιες εκλογές! «Δαγκωτό» θάλασσα ψήφισαν οι Αθηναίοι – Κατάμεστες οι παραλίες της Αττικής

09/06/2024

Κατάμεστες είναι οι παραλίες της Αττικής σήμερα Κυριακή (09.07.2024) παρά το γεγονός ότι είναι ημέρα Ευρωεκλογών.

Από νωρίς οι παραλίες της Αττικής άρχισαν να κατακλύζονται από κόσμο που θέλει να απολαύσει το μπάνιο του, καθώς οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Κάποιοι πήγαν νωρίς και ψήφισαν και μετά πήγαν για το μπάνιο τους, ενώ ορισμένοι έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν το αντίθετο δρομολόγιο φεύγοντας λίγο νωρίτερα από τη θάλασσα.

Δεν είναι λίγοι, πάντως, εκείνοι που έχουν αποφασίσει να περάσουν όλη την ημέρα στην παραλία αδιαφορώντας για την εκλογική διαδικασία. Η κίνηση μάλιστα στους δρόμους που οδηγούν σε παραθαλάσσιους προορισμούς είναι μεγάλη.

Ας μην ξεχνάμε ότι οι προβλέψεις κάνουν λόγο για υψηλά ποσοστά αποχής στις ευρωεκλογές.

To άρθρο Ποιες εκλογές! «Δαγκωτό» θάλασσα ψήφισαν οι Αθηναίοι – Κατάμεστες οι παραλίες της Αττικής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Παναθηναϊκός: Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν με τους εκατομμύρια followers και τη χρυσή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση

Ο Τσεντί Οσμάν είναι το νέο απόκτημα του Πανθηναϊκού AKTOR και από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Oχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με το μπάσκετ. Πρώτος σημαντικός σταθμός…

Ά. Πορτοσάλτε για Στ. Κασσελάκη: «Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι, πήρε ένα κόμμα και το κόμμα τον πέταξε έξω»

Άρης Πορτοσάλτε και Βαγγέλης Παπαδημητρίου σχολιάζουν τα μέτρα της ΔΕΘ, όπως ανακοινώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για την πραγματοποίηση εκλογής προέδρου μετά από σχετική πρόταση μομφής.…